Bezoek de beurs

17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Monschau

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Vanaf € 95.000

Woonoppervlakte 30m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

BESCHRIJVING VAN HET OBJECT

Dit drievleugelige herenhuis met geplaveide patio, tuin en terras ligt in de historische oude binnenstad van Monschau! Dit kleine kasteel, gebouwd in 1778, was ooit een van de belangrijkste gebouwen in Monschau. Het diende als lakenfabriek en was daardoor een belangrijk onderdeel van Monschau. Vandaag de dag bestaat de villa uit twaalf goed onderhouden vakantiewoningen. Na te zijn overgenomen door een succesvolle investeerder en uitgebreid te zijn opgeknapt, is het herenhuis nu al enkele jaren een winstgevende vakantieverhuur. Net zoals destijds de textielindustrie in Monschau floreerde, bloeit vandaag de dag het toerisme in deze prachtige historische stad. Gemeubileerde appartementen zijn zeer populair en zijn in het betreffende seizoen altijd volgeboekt. Het succes en de hoge rentabiliteit van deze faciliteit in de afgelopen jaren spreken voor zich.

INVESTEREN IN ONROEREND GOED

Onroerend goed wordt tegenwoordig beschouwd als een van de veiligste investeringen met een stabiel rendement. De eigenaar van dit uitstekende pand geeft u nu de kans om te delen in het rendement van vakantieverhuur. Investeer nu in onroerend goed en verdien meer rente dan op de kapitaalmarkt. En dit alles zonder werk of verhuurstress. De 12 wooneenheden van dit object worden nu afzonderlijk als kapitaalinvestering te koop aangeboden via Koch Immobilien. Het geheel blijft Beheer en Verhuurverantwoordelijkheid van de eigenaar. Voor dit totaalpakket investeert u slechts € 2500 per m² en ontvangt u voor elke geïnvesteerde euro een rendement van 5% per jaar. Bovendien kunt u het pand twee weken per jaar gebruiken voor uw eigen vakantie. Na 10 jaar heeft u de mogelijkheid om het pand terug te verkopen aan de eigenaar en het geïnvesteerde bedrag volledig uitbetaald te krijgen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID285688

PrijsVanaf € 95.000

Bouwjaar 1778

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres Rosenthal 6

Postcode 52156

Plaats Monschau

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Äuchen am Rosenthal GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning