Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Mijas Costa

Malaga, Spanje

Vanaf € 286.000

Woonoppervlakte 99m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Moderne zeezicht appartementen in golfcomplex in Mijas Costa
Dit prachtige wooncomplex is gunstig gelegen op slechts 5 minuten rijden van het mooie stadje La Cala de Mijas en het strand. Slechts 5 minuten verwijderd van allerlei voorzieningen zoals supermarkten, restaurants, winkels etc. Marbella, Mijas, Fuengirola en Málaga met zijn internationale luchthaven zijn met de auto binnen een half uur te bereiken.

Dit complex biedt een selectie van appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping en penthouses met een keuze uit twee en drie slaapkamers. Ontwerp en detaillering zijn onberispelijk, met grote terrassen. De omhullende terrassen van de penthouses zijn bijzonder indrukwekkend, omdat ze een volledig uitzicht van 360 ° over de omgeving bieden en de ruimte bieden voor een werkelijk inspirerende levensstijl, compleet met lounges en eetgedeeltes. Het is de ultieme levensstijl.

Een ruime open indeling met veel natuurlijk licht en altijd aanwezige uitzichten. Moderne, hoogwaardige keukens met de nieuwste kwaliteitstoestellen vormen een aanvulling op elegante badkamers met grote instapdouches en regendruppeldouchekoppen. Grote terrassen vormen een belangrijk onderdeel van de levensstijl van dit complex en bieden niet alleen een heerlijke plek om van het prachtige uitzicht te genieten, maar ook een verlengstuk van uw leefruimte binnen, waar u kunt loungen en ontspannen, of dineren en entertainen terwijl u geniet van het beroemde klimaat van de Costa del Sol.

Het complex beschikt over 2 buitenzwembaden, waarvan er één een strandafwerking heeft, omgeven door een prachtige groene zone met gazons en tuinen. Het biedt faciliteiten zoals een professionele, volledig uitgeruste fitnessruimte en een privé spa met verwarmd binnenzwembad, sauna, stoombad en kleedkamers voor hem en haar.

Prijsbeschrijving
2 slaapkamer appartement vanaf €286.000,- 3 slaapkamer appartement vanaf €311.000,-

Extra omschrijving
GOLF COMPLEX COMMUNAL SPA & GYM BINNENZWEMBAD SPECTACULAIR PANORAMISCH UITZICHT MODERN HEDENDAAGS DICHT BIJ GOLFCLUB AIRCONDITIONING VERWARMING EN KOELING GARAGE EN OPSLAGRUIMTE IN DE PRIJS INBEGREPEN

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID287896

PrijsVanaf € 286.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Sauna Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Mijas Costa

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning