Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Orihuela Costa

Alicante, Spanje

€ 549.000

Woonoppervlakte 87m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

De Prima Views is een appartementencomplex met twee of drie slaapkamers en twee badkamers, in een afgesloten complex met gemeenschappelijke zwembaden. Er zijn speelruimtes om de kinderen bezig te houden en voor de volwassenen is er een jacuzzi, een sauna, en een binnen- en buiten fitnessruimte. Dit is een uniek ontwerp en heeft voor elk wat wils. Het gebied van Punta Prima ligt aan de zuidkant van de Costa Blanca en heeft 1 van de schoonste stranden, die de prestigieuze blauwe vlag hebben gekregen. De promenade loopt zowel naar het noorden,als naar het zuiden, perfect om te genieten van een wandeling of een fietstocht langs het strand. Punta Prima heeft veel te bieden; restaurants, bars, winkels en supermarkten. Punta Prima is gelegen tussen twee luchthavens; Alicante in het noorden en de nieuwe luchthaven van Murcia International richting het zuiden. BOEK NU JE INSPECTIE KOM EN DOE MEE MET ONS OP DE COSTA BLANCA.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID289460

ID makelaar3367

Prijs€ 549.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats Orihuela Costa

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Atlas International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning