Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Malaga

Malaga, Spanje

Vanaf € 335.000

Woonoppervlakte 61m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Moderne appartementen te koop in het centrum van Málaga
Dit klassiek project is gelegen in het centrum van Malaga. Málaga is een van de meest gewilde bestemmingen op internationaal niveau. Als we alleen al denken aan het zachte klimaat en de strategische ligging zijn er nog tal van redenen waarom Malaga de perfecte plek is voor een goed leven. Deze stad heeft de op één na drukste haven van Spanje, een groot volume aan import en export, een volwaardig openbaar vervoer netwerk en een goede bereikbaarheid via snelwegen en autowegen. Málaga is een van Europa’s favoriete golfbestemmingen dat geweldige evenementen heeft georganiseerd zoals de Spanish Open, de Volvo Masters en de Ryder Cup.

De woontoren is strategisch gelegen en u kunt allerlei diensten op loopafstand vinden zoals winkelcentra, theaters, scholen, sportfaciliteiten, ziekenhuizen, supermarkten, restaurants en interessante toeristische punten in de stad.

De gemeenschappelijke ruimtes bieden een zwembad met solarium, fitnessruimte, co-werkruimte, bioscoopzaal, wasruimte, speelkamer en ruimte voor diversen gebruik.

Alle appartementen hebben een modern design. Ze zijn ruim, met hoge plafonds die een uniek gevoel van ruimte, luxe en elegantie geven. Open keukens voorzien van alle inbouwapparatuur. Het airconditioning systeem is aerothermic en alle appartementen hebben een ondergrondse parkeerplaats.

Eigenaren kunnen hun appartementen aanpassen door te kiezen uit de volgende afwerkingen:

2 verschillende designs in badkamers en keukens
3 houten vloeren opties
Prijsbeschrijving
2 slaapkamer appartementen vanaf € 335.000,- 3 slaapkamer appartementen vanaf € 492.000,-

Extra omschrijving
UITSTEKENDE WAAR VOOR GELD MÁLAGA DOWNTOWN DICHT BIJ WINKELCENTRUMS EN STADSVOORZIENINGEN OPENBAAR VERVOER VLAK BIJ OPEN KEUKEN MET ALLE APPARATEN ALLE APPARTEMENTEN HEBBEN EEN GARAGE

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID294328

PrijsVanaf € 335.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Malaga

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning