Bezoek de beurs

17 - 19 maart 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Usseln

Noordrijn-Westfalen, Duitsland

€ 114.500

Woonoppervlakte 50m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dit rustig gelegen appartement, ligt op loopafstand van de skipiste, wandel- en fietpaden. Beschrijving Het appartement ligt bij binnenkomst op de begane grond en heeft vanaf het balkon een mooi uitzicht op de omgeving. In het appartement vindt u een sfeervolle woonkamer met balkon, 2 slaapkamers, een kleine keuken en een badkamer met apart toilet. In het gebouw is een zwembad met sauna, u heeft een eigen berging en er hoort een groot parkeerterrein bij het pand, waar iedereen zelf een plekje kan uitzoeken. Omgeving Usseln is een heerlijk dorp met veel natuur, mooie wandel- en fietsroutes, 2 skipistes, diverse restaurants en vrijetijdsactiviteiten als minigolf en musea. Usseln ligt op slechts 5 km van Willingen verwijderd en daar vindt u groot skala aan leuke toeristische attracties, maar ook restaurants en veel leuke winkels. Bijzonderheden Het is een mooi gelegen appartement, sfeervol ingericht en het wordt gemeubileerd verkocht. Het maandelijkse Hausgeld bedraagt € 272,-, Energiekosten € 20,- per maand,  Rundfunck ARD,ZDF Dradio € 22,60 (maandelijks wettelijk verplicht)  LVM Verzekering € 140,56 (jaarlijks) inboedelverzekering, gemeentelijke kosten: Zweitwohnungsteuer € 400,50,    Prijsgegevens Vraagprijs € 114.500,- k.k. (incl. keuken en inventaris) Kosten koper: 6% overdrachtsbelasting 3,57% incl. 19% BTW makelaarsprovisie 1-1,5% notaris- en gerechtskosten

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID295382

ID makelaar1125

Prijs€ 114.500

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Usseln

Land Duitsland

Regio Noordrijn-Westfalen

Bekijk profiel

Aangeboden door:

UplandParcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning