Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tällberg

Zweden

Vanaf € 450.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers

Omschrijving

UNIQ Project TÄLLBERGS SJÖGÅRDAR

Op zoek naar de ideale locatie voor een familiehuis? Dit is je plek, met unieke bouwpercelen aan het Siljan meer. Waar we jouw huis op maat bouwen.

Tällbergs Sjögårdar is een uniek nieuwbouwproject, direct aan het Siljan meer. We ontwikkelen hier bijzondere percelen en bouwen er je nieuwe woning, volledig op maat. Om zelf te gebruiken, als tweede huis of voor permanente bewoning. Met of zonder verhuur. Zonder enige verplichting maar wel met onze hulp als je dat wilt. Waarbij we uiteraard ook voor je huis kunnen zorgen als je er niet bent.

Het project ligt in Tällberg, in de echte Zweedse provincie Dalarna. Een beroemd dorp trouwens vanwege de bijzondere ligging en de cultuur. Schrijvers, dichters en schilders gingen je al voor. En je merkt aan alles dat dit een inspirerende plek is.

PROJECTINFORMATIE

- In Tällberg, gemeente Leksand, provincie Dalarna
- Plm 36 Ha, 54 percelen (elk 1.800 – 3.500 m2)
- 42 percelen verkocht, laatste 12 in ontwikkeling (beschikbaar begin 2023)
- Unieke ligging aan Siljan meer
- Omringende bosgrond in gemeenschappelijk eigendom
- Prijsstelling: € 140.000 tot € 160.000 per perceel
- Indicatie kosten woning: tussen € 300.000 en € 600.000

Het gebied is ontwikkeld met groepjes van 8 tot 10 percelen. Verbonden door open weilanden, bochtige dorpswegen en verassende wandelpaden. En de architectuur versterkt dit concept. De bouwvoorschriften zijn namelijk geïnspireerd op de oorspronkelijke bouwstijl in Dalarna.

Alle percelen in het oostelijk deel zijn inmiddels (per augustus 2022) verkocht. In de komende periode ontwikkelen we de laatste fase, met nog weer 12 percelen. Deze zullen begin 2023 opgeleverd worden.

Alle percelen worden geleverd inclusief de aansluiting voor water en afvoer (een kostenpost tot wel €30.000 per perceel). De kosten voor de aansluiting van elektriciteit en glasvezel zijn niet inclusief en bedragen ongeveer € 3.500 respectievelijk € 2.800.

Een inspirerende plek, met een prachtig uitzicht over het meer. En dat zal het ook blijven want als eigenaar van een perceel word je mede-eigenaar van de natuur die er omheen ligt. Je beslist dus samen over alle relevante zaken in je eigen omgeving. Niet alleen een goed gevoel maar ook een garantie voor de toekomst.

Meer weten? Kijk op http://nordiq.nl.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID306945

PrijsVanaf € 450.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Adres Båthusgattu 1

Postcode 793 70

Plaats Tällberg

Land Zweden

Bekijk profiel

Aangeboden door:

NORDIQ

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning