Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vista Maris

Zeeland, Nederland

€ 390.500 - € 638.000 v.o.n. exclusief btw

Vista Maris

  • Splinternieuw project (slechts 20 objecten) aan open vaarwater

  • 2 tot 8-persoons luxe appartementen en penthouses

  • Interessant rendement haalbaar uit verhuur

Vista Maris is een uniek project in Sint Annaland op Tholen. Wie kan er nu zeggen dat zijn/haar living uitkijkt op de Oosterschelde? De verschillende appartementen die hier gerealiseerd worden, bieden enerzijds een weids uitzicht over de Oosterschelde en anderzijds de knusse aanblik van de jachthaven. Vista Maris wordt gerealiseerd aan de jachthaven van Sint Annaland op het Zeeuwse eiland Tholen. De luxe appartementen liggen aan de havenkom en pal aan de Oosterschelde. Een heerlijke plek waar je echt even weg bent. De appartementen worden gekenmerkt door klasse en openheid. De living is zeer ruim en dat wordt versterkt door het uitzicht over de Oosterschelde.

Een fascinerende omgeving
Het pittoreske dorpje Sint Annaland heeft de nodige voorzieningen zoals winkels, een supermarkt, sportfaciliteiten en horecagelegenheden op loop- en fietsafstand. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor wandelaars fietsers en watersporters. In het achterland tref je een aantal bijzondere en geprezen natuurgebieden, zoals de Krabbenkreek, het Rammegors en de Slikken van de Heen.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Als eigenaar kun je volledig gebruik maken van jouw woning, verhuur van de accommodatie is mogelijk, maar niet verplicht. Je kunt besluiten om jouw villa te verhuren via de professionele verhuurorganisatie Welcome in Zeeland. Zij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat jouw woning optimaal verhuurd wordt. Welcome in Zeeland werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continu te optimaliseren zorgen zij ervoor dat je een zo hoog mogelijk rendement uit jouw investering haalt. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd in Zeeland.

Gegevens

Project ID324217

Prijs€ 390.500 - € 638.000 v.o.n. exclusief btw

Aantal units 20

Woonoppervlakte 81 - 89m2

Perceeloppervlakte 127m2

Verwachte oplevering 2022 - 2024

Verwachte rendement 4%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Havenweg 8

Postcode 4697RL

Plaats Sint-Annaland

Land Nederland

Regio Zeeland

Aangeboden door:

Vakantiemakelaar

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project