Bezoek de beurs

3 - 4 juni | Antwerp Expo Antwerpen | 10:00 – 17:00 uur 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Sotogrande

Malaga, Spanje

€ 1.339.000

Woonoppervlakte 181m2
Perceeloppervlakte 238m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Een van de meest exclusieve eigendommen op een onvergelijkbare locatie in Sotogrande midden in de natuur. Een complex dat een ontspannen levensstijl biedt waarbij het welzijn van mensen voorop staat. Deze ontwikkeling bestaat uit 33 woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers en heeft een interieurindeling die de toch al royale proporties van de ruimtes probeert te verbeteren. Elke residentie is ontworpen in de geest van het altijd nastreven van comfort en welzijn. De grote kamerhoge ramen zorgen overal voor lichtovergoten huizen. De ruime woonkamer vormt de kern van het pand en slaagt er samen met de terrassen en tuinen in om de natuurlijke omgeving vast te leggen en buiten naar binnen te halen. Een imposante en gastvrije lobby van 700 m2 herbergt de receptie en een volledig uitgeruste coworking-ruimte van royale afmetingen, die een alternatief is voor de ruime woningen voor het verwelkomen van gasten, werken of studeren. Het ongelooflijke project biedt de bewoners andere eersteklas faciliteiten, zoals een gastrobar, een fitnessruimte, een verwarmd binnenzwembad en twee buitenzwembaden, waarvan er één alleen voor volwassenen is. Alle woningen zullen profiteren van een reeks gemeenschappelijke diensten die zijn ontworpen om het dagelijkse leven van de bewoners te vergemakkelijken. Deze ontwikkeling biedt een schat aan hotelachtige diensten van wereldklasse die zijn ontworpen voor het grootste comfort, de rust en de veiligheid van de bewoners. Het is bedoeld om tegemoet te komen aan elke gril van gasten en bewoners. Het onderhoud van uw woning, het voorverwarmen van uw huis voor de komst van u of uw gasten, of het voorzien in al uw dagelijkse behoeften, maken allemaal deel uit van de comfortdiensten die door het complex worden aangeboden: conciërge voor de klant, schoonmaak, onderhoud en zelfs beheer van uw verhuur van onroerend goed. Gelegen aan het westelijke uiteinde van de Costa del Sol, in de prachtige provincie Cadiz, wordt het exclusieve Sotogrande prachtig geflankeerd door de zee en de bergen. U bevindt zich direct naast een golfbaan en het strand ligt op slechts 7 km afstand. Meer weten over deze luxe woningen? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen!

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID333061

ID makelaar9697

Prijs€ 1.339.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 11310

Plaats Sotogrande

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning