Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Nagyváty

Hongarije

€ 32.105

Woonoppervlakte 93m2
Perceeloppervlakte 1.927m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

In de woning een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, bijkeuken en badkamer. Mooi compleet huis.Conditie van de woning is goed, maar het kan een update gebruiken.Het perceel is 1.920 m2 groot en in de tuin nog een flinke grote schuur.Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met hout kachels. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.Nagyváty is een dorpje met een 350 inwoners waaronder diverse buitenlanders en ook Nederlanders. Nagyváty is gelegen tussen Szigetvár en Pécs. In het dorp kunt u wat dagelijkse inkopen doen, maar ook in andere, wat grotere dorpen in de omgeving. Naast het dorp zijn 2 kleine (vis)meertjes gelegen en op nog geen 20 km bent u al in Orfü, bekend van de meren en het waterplezier. Naast Orfü vindt u Abaliget en daar is een bezoek aan de grotten de moeite waard.Vanuit Nagyváty bent u ook snel in Pécs en Szigetvár. In beide steden een ziekenhuis, diverse scholen, de grote winkelketens, terrassen, (thermaal) zwembad, sportmogelijkheden, restaurants en in Pécs is er iedere zondag een grote markt. Mooie mogelijkheden in deze omgeving.Leuke woning in een prima gebied waar al meerdere Nederlanders hun Hongaars Huis hebben gevonden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID334685

ID makelaar1955

Prijs€ 32.105

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Nagyváty

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning