Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Refóios Do Lima

Viana do Castelo, Portugal

€ 390.000

Woonoppervlakte 125m2
Perceeloppervlakte 750m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuw te bouwen woning met vrij uitzicht in Refóios do Lima.

In het noorden van Portugal, in de buurt van Ponte de Lima gaan we een vrijstaande villa met eigen zwembad bouwen.

Kom en geniet van een verfijnde, gastvrije en boeiende levensstijl te midden van de levendige natuur van Refóios do Lima.

De villa wordt gebouwd op een heuvel en heeft een garage onder het huis met een automatische roldeur met afstandsbediening. Rest van het huis is volledig gelijkvloers met een groot terras wat aansluit op uw eigen zwembad. Vanuit de woonkamer en alle slaapkamers en uiteraard vanaf het terras heeft u een fantastisch mooi vrij uitzicht, welke nooit gaat vervelen. Rondom het huis heeft u ook nog een tuin, totale grondoppervlak is circa 750 m2. Het huis heeft een grote open keuken met aangrenzend de woon- en eetkamer. Er is in de hal een apart gastentoilet. Het huis heeft een master bedroom inclusief eigen badkamer, oftewel een suite en tevens 2 andere slaapkamers met een gezamenlijke aparte badkamer.

De beste materialen en zorg voor gedetailleerde afwerking, geeft deze villa een luxe uitstraling en beleving. Super goede isolatie tegen de hitte en eventuele kou zorgen voor comfort. Alle ramen hebben dubbel glas in geïsoleerde onderhoudsvrije aluminium kozijnen. De villa is al voorzien van alle comfort, zoals rolluiken rondom, airconditioning in de slaapkamers en woonkamer. De keuken heeft alle inbouwapparatuur inclusief een vaatwasser. In het hele huis ligt parket, de muren zijn al netjes in het wit afgewerkt, badkamers zijn allemaal reeds compleet ingericht en ook zijn er diverse inbouwkasten in de slaapkamers.

Refóios do Lima is een klein dorp en combineert traditie en rust met een zeer goede bereikbaarheid, aangezien het een uitstekende geografische ligging heeft; in de buurt van twee snelwegen die elkaar precies kruisen in Ponte de Lima, de A27 en de A3. In circa 20 minuten ben je aan het strand van Viana do Castelo en in ruim een half uur ben je of in Braga of in Vigo (Spanje). Vliegveld van Porto is nog geen uur rijden. En met 10 minuten rijden bent u in Ponte de Lima, waar je alle dagelijkse voorzieningen kunt vinden.

Vanaf de top van de berg Vacariça, een van de plaatsen in deze parochie, kunt u genieten van een van de meest adembenemende uitzichten over de Lima-vallei, met de rivier die de laatste kilometers naar de monding in de oceaan stroomt.

Kom naar Portugal en zie zelf waar wij deze villa gaan bouwen. Het betreft een geweldige locatie en we gaan bouwen als de woning verkocht is.

Totale bebouwde oppervlak is circa 250 m2.
Totale woonoppervlak is circa 125 m2.

Belangrijkste kenmerken:

• Prachtig uitzicht
• Airconditioning
• Elektrische rolluiken
• Inbouwkasten in de slaapkamers
• Keuken inclusief apparatuur
• Privé-garage
• Tuin
• Zwembad met pomp en filterinstallatie
• Suite
• Terras
• Video-intercom
• Pre-installatie van centraal stofzuigersysteem

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID341482

Prijs€ 390.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Rua de Pena Bicada

Plaats Refóios Do Lima

Land Portugal

Regio Viana do Castelo

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Art-Huis B.V.

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning