Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Algorfa

Murcia, Spanje

€ 565.000

Woonoppervlakte 122m2
Perceeloppervlakte 480m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Een perfecte villa bij golfcourse La Finca
Oasis Villas is een exclusieve ontwikkeling van luxe moderne villa's met privézwembad, gelegen op het golfresort La Finca op korte loopafstand van een grote selectie bars, winkels en restaurants.

Deze nieuwe villa's zullen een complex vormen dat bestaat uit 40 onafhankelijke chalets. Wij bieden de optie van drie slaapkamers en twee badkamers of vier slaapkamers en drie badkamers met het beste exterieur- en interieurdesign. Een woning gelegen op een groot onafhankelijk perceel van ongeveer 500m2, die ook een grote gecommuniceerde keuken en woonkamer met open uitzicht op het terras, prive zwembad, solarium, parkeerplaats en tuin gebieden.

In Oasis Villas blijven we woningen bouwen met de beste kwaliteitsnormen en gaan we met deze nieuwe promotie nog een stap verder, door luxe woningen te creëren die op de beste manier zijn aangepast aan de mediterrane omgeving om een unieke ruimte te creëren met bevoorrechte uitzichten.

Oasis Villas is gelegen in de urbanisatie La Finca Golf Resort, behorende tot de stad Algorfa, zuidelijk deel van Alicante en in de buurt van Torrevieja en Orihuela Costa.
Het is een perfecte urbanisatie, omgeven door natuur, waar men een groot aanbod aan vrijetijds- en sportdiensten zal vinden, zoals de golfbaan, die 19 holes heeft en beschouwd wordt als een van de beste in de omgeving. De nabijheid van de stranden maakt deze villa's ook op een perfecte plaats om te genieten van zowel de bergen als de zee.
Al genoeg van al dat online zoeken naar een passende woning?

Ga met ons mee op een VIP-oriëntatie-trip naar de Costa Blanca vanaf slechts € 150,- per persoon.

Laat de toonaangevende Costa Blanca-specialist van Europa sinds meer dan 40 jaar uw gids zijn voor de beste nieuwe en bestaande woningen in deze regio. Ons vierdaagse arrangement bestaat uit retourvluchten vanuit Nederland of België, accommodatie en maaltijden in het Hotel MASA te Torrevieja. Onroerend goed bezichtigen met uw eigen MASA adviseur die u gedurende uw tijd in Spanje persoonlijk zal begeleiden. Wij hebben meer dan 36,000 gezinnen geholpen hun huis in Spanje te vinden en we willen jou ook graag helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID350081

ID makelaar1910

Prijs€ 565.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 03169

Plaats Algorfa

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Masa International

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning