Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Serpa

Beja, Portugal

€ 985.000

Woonoppervlakte 313m2
Perceeloppervlakte 55.250m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Een van de vele aantrekkelijke kenmerken van deze woning is de aandacht voor comfort en duurzaamheid. De mooie villa is volledig ingericht en beschikt over een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 313 m², met drie ruime slaapkamers en twee moderne badkamers en een volledig uitgeruste keuken en een bijkeuken ingericht met hoogwaardige Bosch-apparatuur, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte woonervaring. Alle ramen zijn uitgerust met horren, die een rustige en insectenvrije omgeving bieden. Het huis is uitgerust met zonnepanelen en twee warmtepompen - een voor het huis en een voor het zwembad - die, in combinatie met vloerverwarming en isolerende beglazing, zorgen voor een optimale energie-efficiëntie. Ongebruikte zonne-energie wordt zorgvuldig opgeslagen in een batterijsysteem, waardoor de duurzaamheid van het pand wordt verbeterd. Als bewijs van het milieuvriendelijke ontwerp heeft de villa een A + energiecertificaat gekregen, wat de hoogste energie-efficiëntiescore aangeeft. Het pand is uitgebreid met een zwembad van 111,5 m² en een technische / opslagruimte, die de perfecte setting biedt voor ontspanning en vrije tijd. Veiligheid en gemak staan voorop in deze villa, omdat een videofoonsysteem zorgt voor een veilige opening van de toegangspoort vanuit het comfort van het huis. De site beslaat meer dan 5.525 hectare en biedt een exclusief uitzicht op de omliggende natuur, die is aangewezen als een REN (Reserva Ecológico Nacional), waardoor er geen verdere woningbouwontwikkelingen op de omliggende heuvels worden toegestaan, met behoud van de exclusiviteit en sereniteit van de locatie. Bovendien is het pand versierd met 220 olijfbomen, een dozijn sinaasappelbomen en kurkeiken, wat bijdraagt aan de charme en het karakter van het landschap. De zorgvuldig aangelegde tuin rondom het huis omvat een irrigatiesysteem, met behoud van de schoonheid van de omgeving. De villa ligt op slechts 25 minuten rijden van het dorp Serpa, in de gastvrije gemeenschap Vila Verde de Ficalho, waar de allure van het leven op het platteland wordt gecombineerd met gemakkelijke toegang tot nabijgelegen voorzieningen. Deze opmerkelijke villa biedt een unieke kans om een luxe en duurzame levensstijl te omarmen in de prachtige regio Alentejo, Portugal. Om de pracht van dit pand uit de eerste hand te zien, aarzel dan niet om een bezichtiging te plannen en de onbegrensde mogelijkheden te verkennen die het te bieden heeft.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID361262

ID makelaarSVP1846

Prijs€ 985.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Serpa

Land Portugal

Regio Beja

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Divine Home

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning