Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Mar De Pulpi

Spanje

€ 291.100

Woonoppervlakte 136m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

nbsp;Nieuwbouw appartementen met garage op wandelafstand van zee en strand Begane grond appartementen en penthousen nbsp;met 2 of 3 slaapkamers aan het strand, Costa de Almeríanbsp; De urbanisatie, die hermetisch is afgesloten, zal woningen met 2 slaapkamers met 1 en 2 badkamers en woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben. Daarnaast zijn er indrukwekkende gemeenschappelijke ruimtes: 2 zwembaden voor volwassenen, een verwarmd zwembad, 2 kinderbaden, 2 jacuzzi's, 2 zwembadstranden, 2 kinderspeelplaatsen, een centraal plein, verschillende decoratieve meren en aangelegde groene zones. De urbanisatie Mar de Pulpi 8 ligt aan de voorkant van het strand Los Nardos en La Entrevista. Een bevoorrechte locatie aan zee met verscheidenheid aan diensten binnen het wooncomplex Mar de Pulpi (restaurants, supermarkt, sportcentrum° waar u het hele jaar door kan van genieten.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID364488

ID makelaarCHIC 00600-MP8-D-D-D

Prijs€ 291.100

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30880

Plaats Mar De Pulpi

Land Spanje

Regio Costa de Almería

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Chic Estates

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning