Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Tivat

Montenegro

€ 2.571.000

Woonoppervlakte 264m2
Perceeloppervlakte 1.020m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

SLECHTS 20% AANBETALING!!! Ervaar "Life Elevated" bij Villa, The Peaks, Lustica Bay. Dit toevluchtsoord met 2 slaapkamers en 3 badkamers biedt verbluffende uitzichten op de Adriatische Zee, een privézwembad en een serene mediterrane levensstijl. Geniet van afzondering met nabijgelegen voorzieningen. Welkom bij uw exclusieve toegangspoort tot luxe.

Welkom bij The Peaks in Lustica Bay, Montenegro, een verfijnde buurt die architectonisch verbluffende huizen met ingetogen elegantie biedt. Deze exclusieve gemeenschap, zorgvuldig uitgehouwen in de ruige topografie van de heuvel, biedt adembenemende uitzichten op het gevarieerde terrein en de Adriatische Zee. The Peaks is een getuigenis van de serene mediterrane levensstijl, die traditie en erfgoed combineert met innovatie en hedendaagse voorzieningen.

Villa, onderdeel van Botanika, de voornaamste residentiële editie van The Peaks, is een residentie met twee slaapkamers en twee-en-een-half badkamers die het wonen naar een nieuw niveau tilt. Elke minutieus ontworpen residentie biedt dramatische uitzichten over de Adriatische Zee en de eerste holes van de golfbaan, een primeur voor Montenegro. Deze afgezonderde privé-havens zijn gecreëerd met duurzame architecturale principes en natuurlijke materialen zoals steen en hout, en bieden een perfecte mix van luxe en comfort.

De villa heeft een totale oppervlakte van 1.020,41 m2, met een voetafdruk van 264,46 m2. Het verharde gebied is 109 m2, en het zwembad is 33,92 m2. De begane grond van de villa omvat een keuken, een eetkamer, een woonkamer, een tuin terras met zwembad en garage. Op de eerste verdieping - 2 slaapkamers met badkamers en terras elk en garderobe.

Wonen in The Peaks betekent deel uitmaken van de levendige gemeenschap van Lustica Bay, waar afzondering en privacy samenkomen met het gemak van een nabijgelegen toekomstig stadscentrum voor winkelen, sport en dineren. Dit is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in een levensstijl waar binnen- en buitenruimtes harmonieus samengaan, en waar je kunt genieten van de eenvoud en sereniteit van de mediterrane levensstijl.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen met uw aanvraag.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID385610

Prijs€ 2.571.000

Bouwjaar 2026

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Jacuzzi Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Adres

Adres The Peaks - Luštica Bay

Postcode 85323

Plaats Tivat

Land Montenegro

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Luštica Bay Montenegro

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning