Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Balsicas

Murcia, Spanje

€ 250.000

Woonoppervlakte 86m2
Perceeloppervlakte 169m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

(ref 6067) Vrijstaande villa's met doordachte indeling. Het mooie dakterras is echt een mooie toevoeging aan deze vrijstaande villa.
Het dorp Balsicas heeft lang niet op de kaart gestaan bij de bouwers, maar dat is nu echt veranderd!
Waar het aan de kust inmiddels redelijk vol gebouwd is en de grondstukken schaars en daarmee duur worden komt men nu graag naar Balsicas.

Slechts een kwartier van de kust, en dichtbij diverse golfbanen.

De indeling van deze villa's

Je komt bij deze villa's binnen in de woonkamer met open keuken.  De keuken is geprojecteerd tegen de achterwand en bevat reeds alle keukenapparatuur.

De wooonkamer is rechthoekig van vorm en komt via een grote schuifpui uit op het terras in de tuin met aansluitend het zwembad.
De masterbedroom beschikt over een badkamer en-suite en de beide andere slaapkamers delen de tweede badkamer. De badkamers zijn voorzien van glaswanden langs de douche, er is keuze uit doorzichtig- of melkglas.

De woning is zo op het grondstuk bedacht dat er aardig wat ruimte omheen is om bijvoorbeeld een eettafel te zetten en natuurlijk een zitje bij het zwembad.

Mocht u dat willen dat kunt u de auto op uw eigen grondstuk parkeren. Er is een hek voor de auto en voor de voetgangers.
Nodig is het niet want ook op de straat is voldoende ruimte.

In de achtertuin bevindt zich de trap naar de verrassing van deze woning, het dakterras vanbijna 80 m2.  Hier is natuurlijk alle ruimte voor wat je maar wilt; een eethoek, een loungehoek, zonnebedden. Het past er allemaal op.

Zowel in de tuin als op het dakterras zijn al een water- en electra punt aanwezig. En in basis is de verlichting, zowel binnen als buiten al voorzien.

 

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID391502

ID makelaar6067 VB

Prijs€ 250.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 30591

Plaats Balsicas

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

HomeSelectSpanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning