Kolax Second Homes

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht

Kolax Second Homes
Damplein, 12 C
4331 GD Middelburg
Nederland
Standnummer - 436

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK: 74835149
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2019

Medewerkers

Marco van Belzen

Adviseur

Klaas Odink

Adviseur

Bonnie van Zweden

Adviseur

Over Kolax Second Homes

Investeren in recreatief onroerend goed is maatwerk en niet iedereen investeert om dezelfde redenen. De één droomt al jaren van een tweede woning op een schitterende locatie, de ander wil een uitstekende, waardevaste belegging. Wat de reden voor uw investering ook is, iedereen die geïnteresseerd is in een hoogwaardige en duurzame recreatiewoning zal door Kolax Second Homes vanaf begin tot het eind van de aankoop worden begeleid. Kolax Second Homes werkt nauw samen met Kopare Leisure Development. Kopare Leisure Development initieert, ontwikkelt en realiseert – voor eigen rekening en risico – vastgoedprojecten. Met onze jarenlange opgebouwde deskundigheid en ervaring beheersen wij ieder project van start tot finish. Kopare Leisure Development treedt tevens op als gedelegeerd ontwikkelaar voor o.a. vastgoedbeleggers en beheerders, ontwikkelaars, bouwbedrijven, gemeenten en recreatieparken. Dit doen wij zowel risicodragend als in opdracht. Kopare Leisure Development weet ontwikkelingsprocessen, managementprocessen en bouwprocessen met elkaar te integreren. Dit heeft altijd een gunstig effect op de (stichtings)kosten en grondwaarde. Kortom wij weten tijd en kwaliteit optimaal op elkaar af te stemmen.

Aanwezig op beurs:

2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
10 - 11 oktober 2020 Flanders Expo Gent
23 - 24 januari 2021 Mecc Maastricht
5 - 7 maart 2021 Jaarbeurs Utrecht
12 - 14 maart 2021 Flanders Expo Gent

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Kolax Second Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden