Hi Homes Spanje

Hi Homes Spanje
Molenhoefstraat 9
5071RL Udenhout
Nederland
Standnummer - 509

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Venootschap onder firma (vof)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting 2018

Medewerkers

Shirley Kneepkens

Makelaar / Eigenaar

Kian Bennani

Makelaar / Eigenaar

Lara Kazan

Portfolio Manager

Rob Meesters

Makelaar

Over Hi Homes Spanje

Welkom bij Hi Homes Spanje. Een Nederlands bedrijf met een kantoor in Nederland én Spanje. Waarom een kantoor in Nederland? Omdat u vast heel veel vragen heeft voordat u op het vliegtuig stapt. Een woning kopen in Spanje is namelijk net even anders dan in Nederland of België. Bij het kantoor in Nederland kunt u kosteloos terecht voor al uw vragen mbt een woning kopen in Spanje. Een eerste oriëntatie waarbij heel veel duidelijk zal worden over het aankoop proces, maar waar we ook al veel woningen en projecten kunnen laten zien. Ook kunnen we u wijzen op de voor- en nadelen van een woning of een appartement en indien gewenst de woning of appartement voor u verhuren. In Spanje hebben we een kantoor in Marbella waar onze Spaanse vennoot Kian u de woningen, appartementen en projecten kan laten zien die er te koop zijn. Kian is geboren en getogen in Marbella. Hij kent de markt, de regio, maar ook de achtergrond en geschiedenis van de diverse nieuwbouw projecten. Hij spreekt Spaans, Nederlands en Engels, dus dat komt wel goed. Uiteraard zijn wij tijdens het gehele aankoop proces bereikbaar voor ondersteuning. Wij helpen u graag wegwijs te maken hoe het in Spanje werkt met de aankoop van een woning. Als u daarna nog steeds enthousiast bent, gaan we op weg naar Spanje. Onze focus ligt van Malaga tot Estepona, waarbij we gespecialiseerd zijn in Marbella, Puerto Banus, Benahavis, Estepona en de New Golden Mile. Wij staan graag voor u klaar om uw droom te realiseren.

Aanwezig op beurs:

25 - 26 januari 2020 Mecc Maastricht
13 - 15 maart 2020 Jaarbeurs Utrecht
2 - 4 oktober 2020 Jaarbeurs Utrecht
7 - 9 februari 2020 Flanders Expo Gent
16 - 17 mei 2020 Antwerp Expo Antwerpen

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Deze makelaar is aangesloten bij

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Hi Homes Spanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden