Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Bracciano

Lazio, Italië

€ 379.000

Woonoppervlakte 200m2
Perceeloppervlakte 800m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Gelegen aan de Via del Sassone in het schilderachtige wooncentrum van de villa's van San Celso aan het Braccianomeer, biedt La Frimm Magnum te koop een villa aan op drie niveaus die een ruim en gastvrij huis biedt.
Op de begane grond opent een grote dubbele woonkamer met open keuken naar twee royale veranda's, ideaal voor momenten van ontspanning buiten. Een slaapkamer en een badkamer completeren dit niveau.
De eerste verdieping beschikt over een lichte hoofdslaapkamer, een kinderkamer en een extra badkamer, met afzonderlijke ruimtes voor rust en privacy.
De gedeeltelijk bovengrondse kelder heeft een grote woonkamer met voorbereiding voor een keukenhoek, een studeerkamer, een grote kleedkamer en een wasruimte. Een dubbele garage completeert deze woning.
Met zorgvuldig onderhouden tuinen van ongeveer 800 vierkante meter is deze villa ideaal voor twee gezinnen die op zoek zijn naar comfort en open ruimtes. Kenmerken zoals de video-intercom, de thermische openhaard, de traliewerk en de gepantserde deur garanderen veiligheid en gemak. Een woning die functionaliteit en elegantie combineert in een prestigieuze woonomgeving.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID445113

Prijs€ 379.000

Bouwjaar 2006

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Patio Ja

Dakterras Ja

Garage Ja

Adres

Adres Via del Sassone

Plaats Bracciano

Land Italië

Regio Lazio

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Frimm Magnum Italy

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning