Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

FRIMM MAGNUM SRLS

FRIMM MAGNUM SRLS
Via Romana 28
00061 Anguillara Sabazia
Italië
+39 06 9990 1489
https://www.frimm.com/sito/43854/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers 25
Ondernemingsnummer / KVK: 3333400165
Bedrijfsvorm Commanditaire vennootschap (cv)
Eerste beursdeelname 2019
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen EN
Jaar van oprichting 1993

Medewerkers

DAVID MOSCATELLI

BROKER

MARIA FIORE MOSCATELLI

BROKER

EMMA MOSCATELLI

BROKERINA

MASSIMO GIANNINI

CONSULENTE IMMOBILIARE

ALEXANDRA BOBIRCA

MARKETING & SALES

WALTER BIANCHI

MORTGAGE CONSULTANT

Over FRIMM MAGNUM SRLS

De Frimm Magnum is een zeer prestigieus en erkend makelaarskantoor in de sector. Opgericht en geleid door makelaar David Moscatelli, die bijna dertig jaar ervaring heeft in het veld, toont het zich als een van de grootste organisaties aan het Bracciano-meer, door de combinatie van ervaren professionals uit de regio, en heeft daardoor een solide reputatie opgebouwd vanwege zijn expertise, oog voor detail en hoge niveau van professionaliteit. Als bewijs van het uitstekende werk dat is verricht, blijkt onze groei en onze bekwaamheid uit de behaalde resultaten tot op heden: 5 kantoren op centrale locaties, 30 vastgoedadviseurs om een efficiënte dekking van het gebied te bieden. Deze territoriale aanwezigheid stelt het kantoor in staat om een breed bereik te hebben en effectief te bedienen van een groot aantal klanten. De managementvaardigheden van onze eigenaar beperken zich niet tot de statische aard van het werk, maar passen zich voortdurend aan de voortdurende beweging van de markt aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve franchisemerken, afhankelijk van de situatie. Precies om deze reden zijn we ook toegewijd aan de buitenlandse markt, waarbij we veel investeren in beurzen en internationale websites: Second Home, A Place In The Sun zijn slechts enkele van de belangrijkste Europese beurzen waaraan we deelnemen. We voeren statistische studies uit naar de interesse in ons gebied om de herkomst van potentiële klanten te begrijpen. Onze betrokkenheid bij belangrijke buitenlandse vastgoedbeurzen stelt ons in staat om de mogelijkheid te bieden om eigendommen en investeringen te presenteren aan een breed publiek van potentiële kopers van over de hele wereld. Dit alles toont de internationale visie van Frimm Magnum en haar vermogen om zich aan te passen aan de behoeften van een wereldwijde vastgoedmarkt. Bovendien onderscheiden we ons door het gebruik van de meest geavanceerde technologieën in de vastgoedsector, waarbij we digitale instrumenten gebruiken voor de promotie van eigendommen, waaronder foto's met professionele fotografen, video's met drones en GoPro's, gedetailleerde beschrijvingen en marketingbureaus voor advertentieontwikkeling. Dankzij de gerespecteerde leiding van directeur David Moscatelli is Frimm Magnum uitgegroeid tot een hoogwaardige organisatie met een solide territoriale aanwezigheid, ervaren adviseurs en een internationaal engagement dat het tot een referentiepunt maakt in de vastgoedsector.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod FRIMM MAGNUM SRLS

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden