Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Fulgencio

Alicante, Spanje

€ 895.750

Woonoppervlakte 250m2
Perceeloppervlakte 935m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Charmante Villa op een Uniek perceel in La Marina

Villa Anisa – In dit project worden slecht 3 van deze Unieke design villa's gebouwd met een woonoppervlakte van maar liefst 230 m2, 4 slaapkamers, 4 volledig ingerichte badkamers, een mooie grote leefkeuken, ruime slaapkamers met inbouwkasten, separate wasruimte etc.  Grote terrassen met diverse zonnige en schaduw plekken en een dakterras. Omdat La Marina op een heuvel ligt kijk je vanaf het terras en je dakterras weids uit over de omgeving en zie je in de verte de zee en de zoutmeren liggen.

La Marina is een mooie villawijk met veel verschillende stijlen villa’s, bestaande bouw en nieuwbouw door elkaar. De brede straten geven een open en luxe uitstraling, er zijn veel groenstroken, parken, sportbanen zoals tennis, paddel en jeux de boules en speelgelegenheden voor kinderen. De wijk heeft 4 verschillende commerciële centra's met winkels, bars, restaurants en banken. Het gezellige strand van La Marina ligt op ca. 6 kilometer. De golfbaan van La Marquesa en La Finca liggen op 15 minuten rijden en de luchthaven van Alicante op 25 minuten rijden. Het is ideaal voor vakanties of permanente bewoning als je niet houdt van massa toerisme maar wel van het traditionele Spaanse leven, gezelligheid en zon het gehele jaar door. Ongeveer 70% van de mensen in La Marina woont er permanent waardoor er het hele jaar door vertier is.

- 3 Unieke design villa's
- Mooie locatie in de Villawijk La Marina
- 4 km van het strand

Neem contact op voor meer informatie.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID83099

Prijs€ 895.750

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Dakterras Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Calle Coliseo de Roma 268

Postcode 03177

Plaats San Fulgencio

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Activa Investment

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning