Relaxinitaly

Relaxinitaly
Regione Guardia 6
15076 Ovada (AL)
Italie

Neem contact op:

Toon telefoonnummer
Toon website
Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Relaxinitaly

Relaxinitaly biedt Nederlandstalige begeleiding bij de aankoop van onroerend goed in Italië, in de regio Piemonte en omgeving. We hebben een zeer gevarieerd aanbod: kleine huisjes, cascina’s, villa’s, landgoederen of B&B’s. De panden zijn direct bewoonbaar of hebben nog een opknapbeurt nodig. Voor ieder budget en voor iedere wens, vindt Relaxinitaly het juiste aanbod. Wij bieden een complete begeleiding: van het begin tot het einde van het (ver)koopproces. U, als koper, houdt zich alleen bezig met het uitzoeken van het object dat helemaal bij u past. Wij, als Relaxinitaly, houden ons bezig met alle administratie en diverse onderzoeken met betrekking tot het object, om voor u een onbezorgde koop mogelijk te maken. Ook na de administratieve overdracht van het eigendom, verlenen we taalkundige assistentie tussen u en de verkoper om de feitelijke overdracht ook soepel en prettig te laten verlopen. Relaxinitaly is ontstaan uit een passie voor het authentieke en karakteristieke onroerend goed dat Italië te bieden heeft. Na 20 jaar in Italië, hebben we ervaring met procedures, affiniteit met de cultuur en begrijpen we wat er nodig is om stappen te zetten in dit prachtige land. Het doet me dan ook plezier om italiaanse huizenbezitters in contact te brengen met buitenlandse kopers, om zo het bijzondere onroerend weer nieuw leven in te blazen!

Deze makelaar is aangesloten bij:

Help! Zoek mijn droomhuis

Je droomwoning nog niet kunnen vinden? Of zie je door de bomen het bos niet meer. Zet deze aanbieder aan het werk om jouw droom te verwezelijken.

Plaats een zoekopdracht

Contactformulier

Aanhef*

Aanbod Relaxinitaly

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden