Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Zweden

Zweden

€ 625.000

Woning delen
Woonoppervlakte 170m2
Perceeloppervlakte 2.660m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

BÅTMANSHUS IS TE KOOP!
Je eigen plek in Zweden? Wij ontwerpen je nieuwe huis op maat en bouwen het met de mooiste materialen. In de nieuwe gebieden die wij ontwikkelen in Zweden. Toch liever direct je eigen huis? Dan kan ook, ons demohuis is te koop!

Båtmanshus is een nieuw gebouwde villa , zowel geschikt voor gebruik als vakantiewoning als voor permanente bewoning. Gelegen op een prachtig perceel aan het Siljan meer, in het bekende dorp Tällberg.

Het ontwerp is afgestemd op de lokale architectuur, met veel traditionele details. Maar ook op licht en ruimte, met veel glas aan de kant van het meer. Volop genieten van het uitzicht en de wereldberoemde zonsondergang dus, zeg maar gerust als een levend schilderij.

Binnen vinden we een modern en licht interieur, met witte wanden en houten vloeren van natuurlijk beuken. De donkere kozijnen en zachtgroene keuken maken het vervolgens helemaal af. Ook de techniek is up-to-date en garandeert zowel duurzaamheid als lage exploitatiekosten. Verwarming door middel van een een grondwarmtepomp met geboorde bron en vloerverwarming in alle kamers, een gesloten ventilatiesysteem met terugwinningstechniek en led-armaturen voor alle spots, zowel binnen als buiten.

Ook fijn: de tuin is al klaar. Compleet met appel en perenbomen. Je loopt zo het terras op voor je eerste kop koffie, terwijl de (klein)kinderen uitgebreid spelen op het gazon. Vanaf het terras heb je trouwens ook direct toegang tot de ruime garage en de aparte tuinschuur.

Wil je nog meer ruimte? Er is een bouwvergunning afgegeven voor een apart gastenverblijf. Het ontwerp is al gereed en het mag gebouwd worden (het hoeft uiteraard niet).

Aan het water hebben we nog twee mooie verassingen voor de nieuwe eigenaar. Allereerst ben je mede-eigenaar van de grond direct aan het meer. Daar mag niet gebouwd worden en als mede-eigenaar weet je zeker dat je uitzicht ook nooit verstoord gaat worden. Niet alleen een luxe gevoel maar een ook goede bescherming voor je investering. Verder heb je als eigenaar het recht om een boothuis en steiger te bouwen. Super genieten aan het water, met of zonder eigen boot. In de winter bovendien een prima plek om de schaatsen onder te binden.

Nog even over de naam van het huis, ”Båtmanshuis” of bootmanshuis. Gekozen vanwege de nabijheid van het water en het sterke karakter van het huis. Volledig door ons eigen team gebouwd, op traditionele wijze.

Wij leveren Båtmanshus sleutelklaar op, professioneel schoongemaakt en lekker warm. Je kan er zo je eigen meubels in zetten. En zelfs daar kunnen we nog mee helpen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID93046

Prijs€ 625.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Open haard Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Adres Sjögårdarna 1

Postcode 793 70

Plaats Tällberg

Land Zweden

Aangeboden door:

NORDQVIST

Toon telefoonnummer Toon telefoonnummer

Toon website Toon website

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning