Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Appartement in Almería, Spanje

Almería, Spanje

Vanaf € 159.900

Woning delen
Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Cantal Homes, is een particulier wooncomplex aan de kust van Mojácar Playa, op slechts twee minuten van de Paseo Marítimo en het strand.

Het wooncomplex bestaat uit 91 woningen, waarvan er 4 exclusieve 1-slaapkamerwoningen met grote tuinen op de begane grond of royale terrassen op de eerste verdieping zijn. De rest, alle 2 slaapkamers, verdeeld over 3 gebouwen, die deel uitmaken van een privé urbanisatie en gemeenschapsfaciliteiten, kinder- en zwembad voor volwassenen, met grote tuinen die prachtige gebieden vormen om te wandelen en te rusten.

Alle huizen op de begane grond genieten van een privatieve tuin, en volgens typologie en locatie hebben sommige ook een veranda. De planten in de hoogte, allemaal met grote terrassen, sommige van meer dan 40 m2 en ontworpen als een natuurlijke uitbreiding van het huis zelf, om het hele jaar door te genieten van het onverslaanbare Mojácar-klimaat. Hoogtepunten zijn de Penthouses, die, naast de royale terrassen, in sommige typologieën voorkomen met spectaculaire solaria van waaruit u kunt genieten van een buitengewoon uitzicht en privacy.

De set wordt voltooid met het aanbieden van 95 parkeerplaatsen en 91 opslagruimten in de kelder, evenals commerciële gebouwen voor de Paseo del Mediterráneo, waar we recreatieve aanbiedingen voor alle smaken kunnen vinden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID96830

PrijsVanaf € 159.900

Bouwjaar 2019

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Paseo Mediterraneo 93

Postcode 04638

Plaats Mojacar

Land Spanje

Regio Almería

Aangeboden door:

Activos Inmobiliarios Singulares SL

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning