Info aanvraag

Aanhef*

Woning delen

Terug naar overzicht

Appartement in Portugal

Portugal

€ 244.000

Woning delen
Woonoppervlakte 128m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Huizen te Koop Portugal | Huis Kopen Portugal | Appartement Kopen Portugal | Algarve Portugal

Luxe en modern, appartementen te koop in Tavira, Algarve, Portugal. Momenteel in aanbouw, een geweldige kans voor degenen die zoeken naar onroerend goed in Portugal van de Algarve. Fraai afgewerkte, deze appartementen te koop in Algarve Portugal zijn de ideale lock up en Algarve eigenschap oplossing gaan.

Gunstig gelegen nabij alle voorzieningen en grote winkelen winkels. Een klein eindje rijden en je merkt dat je op de prachtige stranden van Tavira, Algarve Portugal waar u kunt ontspannen en genieten van de zon, zand en adembenemend uitzicht of ferry over naar het "Praia da Ilha" eiland strand. De volledig ingerichte keukens omvatten alle witgoed, Airconditioning, pre-installatie voor zonnepanelen, dubbele beglazing, elektrische rolluiken, keramische vloeren en laminaatvloer in de slaapkamers. De kustlijn van Tavira is kalm en rustig met zeer uitnodigende elf kilometer van de fijne witte zandstranden en warm water. De stranden zijn doorkruist door Ria Formosa natuurreservaat, biedt aangename boottochten en de kans om te observeren de typische wetland flora en fauna, met name de watervogels. Geschat wordt dat het tellen van de verblijvende en grote afstanden trekkende soorten die hier kan worden gezien, Ria Formosa meer dan 30 duizend vogels, elk jaar gastheren.

Onroerend goed te koop in Tavira, Algarve Portugal - Tavira wordt beschouwd als een van de meest schilderachtige steden van de Algarve-Portugal, bekleed met geplaveide straten, historische gebouwen en traditionele Portugese architectuur, als gevolg van dat het rijke verleden, met name is rond de Praça da República gebied, en vervolgens typische rijen van Portugese 'town' huizen met betegelde fronten langs smalle geplaveide straatjes, winkels om te bladeren in, mooie tuinen, en pleinen te zitten in en, natuurlijk, tal van restaurants en cafes voor verfrissingen. Perfect voor permanente bewoning of vakantiehuis. 5 minuten lopen van Tavira centrale 30 minuten van luchthaven Faro, Algarve, Portugal.

Personen die dit onroerend goed te koop in Portugal, bekeken ook zocht naar appartementen te koop in Fuseta, Algarve, Portugal.


Portugal Realty - Huizen te Koop Portugal

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID99991

Prijs€ 244.000

Bouwjaar 2019

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Garage Ja

Adres

Plaats Tavira

Land Portugal

Aangeboden door:

Portugal Realty

Toon telefoonnummer Toon telefoonnummer

Toon website Toon website

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning