9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Bungalow - nr. 8

Noord-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
18Picture
€92.000

Penthouse

Murcia, Spanje

1Slaapkamer
1Badkamer
6Picture
€110.000

Luxe Golf Villa in La Cala Golf, Marbella Oost te koop

Malaga, Spanje

5Slaapkamer
5Badkamer
9Picture
Deze nieuwe moderne villa in La Cala Golf te koop ligt in La Cala Golf Resort, ten oosten van Marbella, Spanje. Ze is gebouwd volgens de strengste bouwnormen met kwaliteitsmaterialen.
€639.325

Natuurstenen geheel met 2 huizen en een grote schuur

Dordogne, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Karakteristiek 'ensemble de batiments', bestaande uit een gerestaureerde boerderij, een gîte en een grote schuur van 12 bij 14 m² op een terrein van ca. 1,2 hectare met binnenplaats en weide.
€278.000

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
€485.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€279.000

Villa

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
€2.500.000

Voor liefhebbers van authentiek wonen in een gezellig Frans stadje

Dordogne, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Levendige locatie middenin een stadje met zo'n 1.500 inwoners ligt deze authentieke woning met zwembad en ca. 2.300 m² omheind terrein.
€150.000

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€419.000
3340 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.