28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

728-90 – Belvilla – NL

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Kavel

Kreta, Griekenland

0Slaapkamer
0Badkamer
2Picture
€110.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Tweedelijns villa aan zee gelegen in de woonwijk Cumbre del Sol, nabij het winkelcentrum met supermarkt en een paar restaurants.
€320.000

Costa del Sol

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de realisatie van dit spectaculaire project direct aan het strand gelegen ten westen van Estepona, in een gebied dat nu sterk in opkomst is en waar binnenkort ook een gloednieuw ziekenhuis gebouwd zal worden.
€592.200

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
5Picture
€520.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Dit type villa kan worden gebouwd op verschillende percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid. De percelen zijn gelegen nabij winkels, restaurants en bars, maar ook de stranden en de golfbaan La Marquesa zijn gemakkelijk te bereiken.
€194.864

Apartment

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€374.000

Nieuwbouw villa op plan te koop in Sotogrande in Spanje

Cádiz, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
4Picture
Dit moderne vastgoed ligt te koop in Sotogrande in Spanje. De villa biedt een uniek ontwerp, ideaal om te genieten van het klimaat in deze prachtige omgeving, vlak bij de stranden.
€1.280.000

Villa

Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€325.000

Appartement Nieuwbouw

Alicante, Spanje

1Slaapkamer
1Badkamer
27Picture
Lamar Resort fase 2 in Pilar de la Horadada – Costa Blanca Zuid. De appartementen op de begane grond hebben een voortuin, 1-2-3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers, een ruime woonkamer met open keuken en terrassen.
€108.000
6418 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.