6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur
6 - 8 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht
6 - 8 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht
6 - 8 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht
6 - 8 oktober 2017
Jaarbeurs Utrecht

Zoek uw tweede huis

U droomt van een tweede woning ergens in binnen- of buitenland. Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random

The Shore - Luxury Beachfront Apartments

Curaçao, Nederlandse Antillen

1Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
9Picture
Op deze triple-A locatie zal Blue Bay deze appartementen aan zee gaan realiseren. Direct aan het strand, op loopafstand van bars en restaurants met een prachtig uitzicht op elke verdieping. Dit is waar u wilt wonen! De bouw zal midden 2017 gaan beginnen.
€340.000

Gloednieuw modern appartement te koop dichtbij Atalaya Golf, Marbella West

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit appartement te koop in Marbella is een zeer ruime woning met hoogwaardige bouwnormen. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken met alle apparatuur, garage en bergruimte. Het omvat ook een ruim terras en een eigen tuin (160.
€345.000

Vakantiehuis Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
6Picture
Geen omschrijving
€435.000

Moderne design villa in Marbella West te koop

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
4Badkamer
8Picture
Deze moderne woning te koop in Atalaya ligt in Atalaya Golf ten westen van Marbella. Ze is gebouwd volgens de hoogste bouwnormen en biedt een hedendaags design, kwaliteitsmateriaal en ze ligt vlakbij het strand en vooraanstaande golf clubs.
€899.900

Solis Villa in Roemenië te koop

Romania

3Slaapkamer
3Badkamer
14Picture
SOLIS house is the other type of villas chosen as a reference point for Valley21. We haven’t just looked for a nice facade to fit in a natural and yet undeveloped environment.
€239.500

Vrijstaande vakantiewoning in Costa Brava te koop

Barcelona, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
1Parkeerplaats
8Picture
Geen omschrijving beschikbaar.
€790.000

Luxe Ville op plan in Costa Blanca Noord te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
4Badkamer
6Picture
Deze moderne villa op plan is gelegen in Benitachell, Costa Blanca Noord, Spanje. Deze prachtige woning biedt een prachtig panoramisch uitzicht op zee en over de kustplaatsen Javea, Moraira, Calpe, Benidorm en Altea.
€1.356.000

Mooi 2 slaapkamer Appartement in Marbella West te koop

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Dit schitterende appartement te koop in Marbella is gelegen in La Quinta Golf, Benahavis, ten westen van Marbella. Vanop haar terrassen kan je genieten van het prachtige panoramische uitzicht over het golfterrein, de Middellandse Zee en de bergen.
€595.000

Prachtige natuurstenen boerderij, rustig gelegen op terrein van 1,5 Ha

Auvergne, Frankrijk

5Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Prachtige natuurstenen boerderij, rustig gelegen en georiënteerd op het Zuidoosten met een mooi open uitzicht. De woning is gerenoveerd en biedt een bewoonbaar oppervlakte van 277 m². Schuur met een grondoppervlakte van 170 m². Perceel van ruim 1,5 Ha.
€250.000
2700 ResultatenResultaten per pagina

 

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

  • Belvilla
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.