9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Type Waterwoning - nr. 347

Limburg, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
22Picture
€175.000

Vakantiewoning in Gibourne regio Charente

Charente Maritime, Frankrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€118.800

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€419.000

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€356.000

Karakteristiek huis

Dordogne, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Landelijk op een heuvel gelegen, te moderniseren ‘Maison de Maître’ met diverse bijgebouwen op ruim 1,2 hectare. Het ‘Maison de Maître’ heeft 240 m² woonoppervlak met o.a.
€246.000

Appartement Costa Blanca in spanje - nieuwbouw

Murcia, Spanje

0Slaapkamer
0Badkamer
2Picture
1e lijn kust appartementen • Blijvend adembenemende zeezichten • Ondergrondse garage en berging • 3 minuten wandelafstand van winkels, bars en restaurantjes
€234.000

Solis Villa in Roemenië te koop

Romania

3Slaapkamer
3Badkamer
14Picture
SOLIS house is the other type of villas chosen as a reference point for Valley21. We haven’t just looked for a nice facade to fit in a natural and yet undeveloped environment.
€239.500

Huis 3 Slaapkamers in Santa Catarina - Caldas da Rainha

Silver Coast, Portugal

3Slaapkamer
3Badkamer
20Picture
Grote mogelijkheid van een uitstekende villa op een rustige plek, zeer ruim met 3 slaapkamers, 3 badkamers, eetkamer, woonkamer met open haard in de open haard, barbecue, grote afgesloten veranda en een prachtig uitzicht.
€380.000

Villa

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
5Badkamer
10Picture
€2.625.000
3340 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.