28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

728-90 – Belvilla – NL

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Uitstekende villa in Benissa, Costa Blanca Noord te koop

Alacant, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
9Picture
Deze moderne villa is gelegen in Benissa, een historische stad in het noorden van Alicante, Costa Blanca Noord, Spanje. Ze is gebouwd volgens de strengste bouwnormen met kwaliteitsafwerking.
€795.000

Appartement met grote privétuin in Ciudad Quesada

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
In Ciudad Quesada, dicht bij het natuurpark Las Laguna de La Mata, in één van de exclusiefste delen van de urbanisatie, vormen deze prachtige appartementen samen een residentie in klassiek Mediterrane stijl.
€189.000

Bungalow Nieuwbouw

Alicante, Spanje

1Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
Moderne nieuwbouw Bungalow gelegen in Las Higuericas, Orihuela Costa. Het huis heeft 1 grote slaapkamer met inbouwkasten, 1 badkamer, grote woonkamer met volledig ingerichte keuken. Er zijn gemeenschappelijke tuinen en een gemeenschappelijk zwembad.
€139.900

Appartement Nieuwbouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
3Badkamer
23Picture
Balcones de Amay is een privéwoonwijk gelegen in los balcones, Torrevieja. Beschikbaar met 2 en 3 slaapkamers. De bungalows op de begane grond hebben een tuin en een terras en de bovenste verdieping heeft een zonneterras met een prachtig uitzicht.
€146.900

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€237.000

Eerste lijn appartement in La Manga del Mar Menor

Murcia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Appartementen met spectaculair uitzicht op zee, gelegen op de eerste lijn van het strand in La Manga del Mar Menor. Een exclusief resort dat direct toegang biedt tot het strand en drie fantastische gemeenschappelijke zwembaden heeft.
€159.000

Kavel Nieuwbouw

Curacao

0Slaapkamer
0Badkamer
14Picture
Dit is zonder enige twijfel een van de meest gewilde secties van het hele resort. De sensationele locatie aan de kustlijn – de voormalige 18e hole van de golfbaan – zijn ontwikkeld tot negen exclusieve kavels met zeezicht, die elk hun eigen karakter hebben.
€755.000

Geschakelde woning

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€189.900

Ground floor apartment

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
€364.000
4107 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.