Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

Volgende edities:

Dit voorjaar heeft u de mogelijkheid om de start naar uw vakantiewoning zowel in Maastricht als in Utrecht te beginnen. Bekijk de actuele lijst met deelnemers per editie: 


MECC Maastricht

27 – 28 Januari 2018
Exposantenlijst | Tickets


Jaarbeurs Utrecht

9 – 11 Maart 2018
Exposantenlijst | Tickets

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Appartement te koop in Spanje

Almería, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
5Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€74.500

Luxe 7 slaapkamer villa op plan in Marbella Golden Mile te koop

Malaga, Spanje

7Slaapkamer
9Badkamer
2Picture
Deze uitstekende villa op plan gebouwd volgens de hoogste normen ligt in de hart van de Golden Mile van Marbella, Malaga, Spanje.
€5.500.000

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
2Picture
€265.000

Moderne off-plan villa in La Cala de Mijas, Marbella Oost te koop

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
6Picture
Deze moderne villa op plan in Marbella te koop ligt in La Cala de Mijas, ten oosten van Marbella. Ze is gebouwd volgens de strengste normen, heeft een hoge energie efficiëntie en ze heeft een schitterend zeezicht.
€875.000

Moderne 3 slaapkamer villa in Costa Blanca Noord te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Deze moderne 3 slaapkamer villa te koop is gelegen in Orba, een dorp dicht bij Denia aan de Costa Blanca Noord (Spanje). De fantastische villa is van de beste kwaliteit, in een avant-garde design en met prachtig uitzicht over de zee.
€278.500

Gloednieuwe moderne villa in Costa Blanca Noord te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
Deze moderne luxe 3 slaapkamer villa te koop is gelegen in Moraira, Costa Blanca Noord (Spanje). Ze is gebouwd volgens de hoogste normen, dicht bij de mediterraanse kustlijn en heeft een open uitzicht op de wijngaarden.
€650.000

Fantastisch Modern Appartement in Costa Blanca Zuid te koop

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
18Picture
Dit nieuwe appartement in Orihuela Costa te koop ligt in La Zenia, provincie Alicante, Spanje. Het is gebouwd volgens de strengste bouwnormen, omringd door vooraanstaande golfbanen en dicht bij het strand.
€194.000

Apartment

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
€348.500

Type Eikenhoeve - nr. 29

Drenthe, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
31Picture
* Zeer nette vrijstaande recreatiewoning* Gelegen op een royale bosrijke kavel eigen grond* Twee terrassen; één op het zuiden en één op het oosten* Woning is sfeervoller en ruimer ingericht dan standaard: meer decoratie en verlichting, breedbeeld tv, extra keukeninventar
€149.000
2644 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

  • Belvilla
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.