26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

728-90 – Belvilla – NL

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Villa

Alicante, Spanje

5Slaapkamer
4Badkamer
34Picture
€1.200.000

Costa del Sol

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Fantastische appartementen met panoramisch uitzicht naar de Middellandse Zee en de stad Benalmadena. De appartementen zijn zeer ruim met een moderne open woonkamer en grote privé terrassen, allemaal met de beste afwerking en de hoogste standaard van kwaliteitsmaterialen.
€259.900

Villa Bestaande bouw

Lazio, Italië

4Slaapkamer
3Badkamer
4Parkeerplaats
20Picture
€790.000

Penthouse Bestaande bouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
€419.000

Bungalow

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
€199.900

Ground floor

Alicante, Spanje

1Slaapkamer
1Badkamer
34Picture
€72.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit project bestaat uit vier verdiepingen; woningen op de begane grond met privé tuin en woningen op de eerste verdieping met een privé dakterras. De woningen zijn beschikbaar in 2- en 3-slaapkamer formaat.
€235.000

3 Slaapkamers Rijhuis in Sierra Blanca (Marbella)

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
61Picture
€375.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze hoekwoning met een woonoppervlakte van 137m2 is gebouwd in 2010 in een rustig deel van Albir op loopafstand van alle voorzieningen.
€398.000
6241 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.