9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Opknapwoning

Lot, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Voor de liefhebber van oude stenen en restaureren; Prachtig gelegen verzameling gebouwen in L-vorm met toren op 3 hectare grond met uitzicht. In totaal 500 m² vloeroppervlak, 2 niveaus, te restaureren.
€212.000

Prachtig gerestaureerd Erfgoed in Alentejo, Portugal

Alentejo, Portugal

15Slaapkamer
13Badkamer
39Picture
Deze charmante boerderij ligt vlakbij het Alqueva-meer. De eerste gebouwen van de groep huizen stammen uit 1770. Er zijn zelfs Romeinse overblijfselen van de III eeuw, waaronder de Romeinse watercisterne, die door een bron van mineraalwater wordt gevoed. Het grondoppervlak is 15.
€1.850.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
0Picture
€274.900

Moderne villa met 3 slaapkamers in Pedreguer, Costa Blanca Noord te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
Deze gloednieuwe, moderne villa op plan in het noorden van de Costa Blanca is gelegen in Monte Solana – Pedreguer, een klein dorpje op 20 minuten rijden van Denia. Deze woning biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de bergen.
€468.000

Type Dubbel chalet - nr. 43

Noord-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
24Picture
€219.000

Schitterende Villa op plan in Finestrat te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Deze fantastische moderne woning in Costa Blanca Noord te koop is gelegen in Finestrat, Alicante, Spanje. Het ligt op 2500 meter van het strand, biedt een adembenemend open zeezicht en heeft makkelijke toegang tot de omliggende golfterreinen.
€335.000

Villa

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Neo-Provençaalse villa van ca 195 m² gelegen op een perceel van 4.000 m² op ca. 3 kilometer van het dorpscentrum van Lorgues in een rustige buitenwijk. De villa is gebouwd in 2002 en verkeert in goede staat.
€595.000

Appartement

Murcia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€149.000

Villa

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Prachtige villa met zwembad, jacuzzi, houten chalet, dubbele garage en diverse schaduwterrassen rond het huis op een terrein van ca. 2.385 m² grond. De villa heeft een woonoppervlak van ca.
€542.500
3655 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.