28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

KLM – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Luxe villa gebouwd in 1994 op een prachtig grondstuk van 2.000m2 op het zuid westen met panoramisch uitzicht over de kustlijn van Denia.
€990.000

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€189.000

Villa Bestaande bouw

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Schitterende villa gelegen aan het einde van een doodlopende straat met een prachtige tuin en zwembad, omringd door een rustige bosrijke omgeving.
€495.000

Appartement met 3 slaapkamers, op 500 meter van het strand in Torrevieja

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project van appartementen in het centrum van Torrevieja, op slechts 500 meter van de haven en het strand. Een ideale locatie voor degenen die op zoek zijn naar een plaats om het hele jaar door te verblijven, zonder in het bezit te hoeven zijn van een auto.
€134.900

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€1.235.000

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
€254.000

Villa

Côte d'Azur, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Klasse villa met gastenappartement, zwembad, zomerkeuken, zeezicht en ca. 1.200 m2 grond. Gelegen op een afgesloten top domaine. De villa is in zeer goede onderhoudsstaat en heeft als indeling o.a.
€925.000

Penthouse Bestaande bouw

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
23Picture
€369.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze zuid gelegen villa is gebouwd in 2000 over twee niveaus op een mooi grondstuk in Sanet y Negrals met panoramisch uitzicht over de vallei en richting de kustlijn van Denia.
€220.000
5738 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.