28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

KLM – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Leijhoeve 2.0 in Berkhout - TopParken

Noord-Holland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
1Picture
De Module Z is een 6-persoons vakantiehuis van op Park Westerkogge, gelegen op een grote kavel met aangelegde tuin Dit type vakantiehuis is speciaal ontwikkeld voor de eigen gebruiker.
€186.488

Type Wellness - nr. 137

Noord-Holland, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
25Picture
€199.000

Apartment

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
€326.950

Type Super Grand Fisker Wellness de Luxe - nr. 676

Friesland, Nederland

5Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
€389.000

Module in Ede - TopParken

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
3Picture
De Module is een prachtig 5-persoons vakantiehuis op Recreatiepark 't Gelloo in Ede, gelegen op een ruime kavel met aangelegde tuin. De aankoop van een vakantiehuis op Recreatiepark 't Gelloo is, mede dankzij de unieke ligging van het park en de vele faciliteiten zeer interessant voor eigen gebruik.
€155.873

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Prachtig appartement op de 8e verdieping met een zuidoost oriëntatie, gelegen in de eerste lijn van de Paseo Marítimo van Torrevieja met een spectaculair uitzicht over de haven en de zee.
€460.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
9Picture
Sleutelklare moderne nieuwbouw villa gelegen op 1km van de kustlijn en het centrum van Moraira. Deze luxe designwoning is ontworpen door een van de beste architecten uit de regio en biedt veel licht, ruimte en de combinatie van strakke witte muren met natuursteen en hout.
€899.900

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
34Picture
€350.000

Type Veenoord - nr. 12

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€134.500
5961 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.