9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Villa

Côte d'Azur, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Ruim opgezette, twee-laagse villa met gastenappartement uit 1988 gebouwd met zwembad en prachtig zeezicht. Het zwembad en terras aan de woning zijn in 2004 gebouwd.
€965.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
4Badkamer
7Picture
€273.700

3 slaapkamer villa in Costa Blanca Zuid te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
15Picture
Deze gloednieuwe eigentijdse 3 slaapkamer villa te koop ligt in het zuiden van de provincie Alicante en biedt prachtige uitzichten op de zee, mediterrane tuinen en golfbanen.
€1.470.000

Gloednieuw Moderne appartement in Costa Blanca Zuid te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Dit moderne appartement gebouwd volgens bioclimatische normen bevindt zich in Torrevieja, Provincie Alicante, Spanje. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het fantastische klimaat het hele jaar door. Grote zoutmeren zijn in de buurt evenals prachtige vogelreservaten.
€215.000

Luxe Villa op plan in Finestrat te koop

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
10Picture
Deze exclusieve moderne villa op plan in Costa Blanca Noord te koop is gelegen in het Sierra Cortina Resort, in Finestrat, Spanje, omgeven door bergen en golfterreinen.
€1.500.000

Townhouse

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€175.000

Type Opfeart

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
13Picture
€259.900

Moderne Villa Op Plan in Costa Blanca Zuid te koop

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
Deze nieuwe villa in Costa Blanca Zuid te koop is gelegen in Guardamar del Segura, een gezellig dorpje aan de zee, in Spanje. Ze is gebouwd volgens de strengste normen met kwaliteitsmateriaal en ze biedt spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.
€455.000

Type 8EL - nr. 419

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
25Picture
€172.500
3655 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.