26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Exclusieve villa met panoramisch zicht te koop in Los Flamingos Golf, Marbella West

Malaga, Spanje

7Slaapkamer
7Badkamer
10Picture
Deze moderne luxueuze villa op plan ligt in de Los Flamingos Golf ten westen van Marbella, Spanje. De eigendom geniet een uniek design met prachtige uitzichten op berg en zee alsook een uitstekende ligging in de Golf Valley.
€3.100.000

Ground floor apartment Nieuwbouw

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
€370.000

Duplex

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€239.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Pyrenees, Frankrijk

7Slaapkamer
4Badkamer
10Picture
€1.200.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
Dit 3 slaapkamer appartement met prachtig uitzicht op zee is geheel gerenoveerd in 2015 en bevindt zich op loopafstand van het nabij gelegen strand en verschillende restaurants en op 20 minuten wandelafstand van het centrum en de jachthaven.
€196.200

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Bent u op zoek naar een villa welke binnen 10 kilometer van de luchthaven van Alicante igt, en slechts 4 km van het strand? Zoek niet verder, deze prachtige moderne nieuwbouwvilla´s hebben alles wat u wenst! Ze worden gebouwd in de buurt van een winkelcentrum, dus alle faciliteiten bevinden zi
€275.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
Op enkele meters van de  stranden van de Middellandse Zee, wordt dit nieuwe complex gebouwd. Er zijn vele verschillende modellen en types woningen, van kleine appartementen tot grote, luxueuze penthouses.
€204.000

Villa

Alacant, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
15Picture
€475.000

Penthouse

Murcia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€119.900
6608 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.