26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze villa met uitzicht op zee bevindt zich in een rustige doodlopende straat op wandelafstand van het centrum en strand van Moraira. De accommodatie is geheel gelijkvloers en biedt een wooneetkamer met open keuken, twee gastenslaapkamers, badkamer en hoofdslaapkamer met eigen badkamer.
€398.000

0 Slaapkamers Woning Perceel in Fuengirola (Fuengirola)

Malaga, Spanje

0Slaapkamer
0Badkamer
11Picture
€7.180.000

Townhouse Bestaande bouw

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
€295.000

Villa Bestaande bouw

Brazilië

4Slaapkamer
3Badkamer
3Parkeerplaats
16Picture
Villa aan Braziliaanse strand
€275.000

Duplex

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€1.425.000

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€130.000

Villa Nieuwbouw

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
1Parkeerplaats
11Picture
Design villa met een totale oppervlakte van 236m2 met uitzicht over Guardamar en de zee. 3 ensuite slaapkamer. Vanuit het infinity zwembad kunt u genieten van het prachtig uitzicht en de natuur die Rojales te bieden heeft.
€455.000

Appartement Nieuwbouw

Faro, Portugal

0Slaapkamer
1Badkamer
6Picture
Studio Apartment, located near Pestana Golf & Resorts - Carvoeiro. The apartment includes the studio bedroom, 1 bathroom, a fully fitted kitchenette, communal exterior swimming pool area, fitness studio and SPA.
€165.000
6236 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.