4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa del Sol

Malaga, Spain

6Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
Deze prachtige villa met een woonoppervlakte van 290 m2 bevindt zich op een rustiek perceel van 3384 m2, met fruitbomen en een irrigatieput met spectaculair uitzicht op de Middellandse zee. Van het prachtige uitzicht, kunt u al genieten vanuit de binnenkant  van de woning.
€1.199.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

5Slaapkamer
4Badkamer
9Picture
Deze modern design villa is zorgvuldig ontworpen, is gelegen op het zuidwesten en met een panoramisch uitzicht over de zee, de Oude Stad van Javea en het omliggende landschap.
€1.950.000

Apartment

Silver Coast, Portugal

0Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
€139.000

Appartement

Murcia, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€225.950

Costa del Sol

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Een unieke residentie ontworpen om te genieten van het leven in een bevoorrechte omgeving op korte loopafstand van het strand en voorzieningen. De appartementen zijn licht en ruim, met geweldige mogelijkheden voor gezinsrecreatie en buitenactiviteiten, met het hoogste niveau van comfort in elk huis.
€325.300

Chalet Aquarius

Valais, Zwitserland

5Slaapkamer
6Badkamer
9Picture
Wat de kwaliteit betreft, is het chalet in perfecte staat. Het natuurstenen dak en de volledige afwatering getuigen dat dit chalet is gebouwd om lang mee te gaan.Inbegrepen zijn 2 parkeerboxen en een berging voor uw fietsen; want het dorp Nendaz draait niet alleen om winteractiviteiten.
€2.174.000

Gemoderniseerd en volop draaiend pension in Usseln

Nordrhein-Westfalen, Germany

12Slaapkamer
12Badkamer
14Picture
Leuk, kleinschalig pension in Willingen-Usseln. Beschrijving Het pension staat in een rustige straat van Usseln en beschikt over een dubbele garage en 5 parkeerplaatsen op eigen terrein.
€299.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Dordogne, Frankrijk

4Slaapkamer
1Badkamer
6Parkeerplaats
5Picture
€274.500

Villa Nieuwbouw

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
4Parkeerplaats
29Picture
€1.150.000
6737 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.