28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

KLM – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Appartement Setúbal - Portugal te koop

Setubal, Portugal

5Slaapkamer
4Badkamer
21Picture
Geen omschrijving beschikbaar.
€415.000

Appartement met 3 slaapkamers en tuin in Los Balcones

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Innovatief woonproject gelegen in de woonwijk Los Balcones, in Torrevieja. Een gebied met een groot aantal diensten zoals grote supermarkten, scholen, kerk, apotheek ...
€225.000

Appartement

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€152.900

Appartement met zicht op zee in Campoamor, Orihuela Costa, Costa Blanca.

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
Appartement met twee slaapkamers en twee badkamers, gelegen in de woonwijk van Campoamor, met prachtig uitzicht op de zee en het dennenbos..
€145.000

Appartement omgeving La Zenia

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€150.000

Karakteristiek huis

Charente, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Riant 'Charentaise' huis gelegen op de top van een heuvel met mooi uitzicht over het glooiende landschap op ruim 1.000 m2 grond. Het woonhuis heeft een woonoppervlak van maar liefst 160 m2 en is in 2006 volledig gerestaureerd en gericht op het zuiden.
€182.500

Villa

Malaga, Spanje

5Slaapkamer
5Badkamer
13Picture
€2.495.000

Villa

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
€2.495.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

1Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
Mooi appartement op de 1e verdieping. De woning heeft uitzicht op de zee en ligt op minder dan 750m meter van het heerlijke zandstrand. Het bestaat uit 1 slaapkamer, 1 badkamer, ingerichte kitchenette en een woonkamer met het balkon gericht op het zuiden.
€65.000
6049 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.