9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Duplex

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€355.000

Een klein paradijs met zwembad en poolhouse op loopafstand van voorzieningen

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Op 40 minuten van de Middellandse zee gelegen, charmante gelijkvloerse villa van ca 170 m² met zwembad gelegen op een perceel van 2.000 m² met een fraai aangelegde tuin. Bewoonde omgeving.
€495.000

Chalet - nr. 249

Noord-Holland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
11Picture
€113.000

Superstrakke villa in nieuwstaat op exceptionele locatie en scherpe prijs.

Côte d'Azur, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
UNIEK EN SPECIAAL AANBOD VOOR DE SNELLE BESLISSER - EEN VASTE KOOPSOM VAN € 1.195.000 euro bij een OPLEVERING VOOR DE ZOMER VAN 2018! Marktconforme vraagprijs € 1.595.000 euro.
€1.195.000

Chalet - nr. 235

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
15Picture
€86.000

Appartement Las Colinas - Costa blanca

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Het natuurlijke heuvelachtige landschap leidt tot adembenemende uitzichten over de golfbaan, het natuurgebied en de zee. De uitzonderlijke lage bebouwingsdichtheid te samen met de natuurlijke glooiing van het landschap en de vele bomen leveren een ongeëvenaarde privacy.
€347.000

Villa omgeving Rojales

Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
3Picture
€245.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€249.950

Innova Campoamor

Alicante, Spanje

5Slaapkamer
4Badkamer
5Picture
Campoamor is een van de meest prestigieuze stranden van Orihuela Costa. Op minder dan 5 km vinden we verscheidene golfbanen die van internationale erkenning genieten, zoals Las Colinas Golf, Villamartín of La Ramblas.
€820.000
3655 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.