Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

Volgende edities:

Dit voorjaar heeft u de mogelijkheid om de start naar uw vakantiewoning zowel in Maastricht als in Utrecht te beginnen. Bekijk de actuele lijst met deelnemers per editie: 


MECC Maastricht

27 – 28 Januari 2018
Exposantenlijst | Tickets


Jaarbeurs Utrecht

9 – 11 Maart 2018
Exposantenlijst | Tickets

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Vakantiewoning in winterswijk

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
In ons kleinschalige park totaal 32 woningen worden nog 4 Saksische boerderijen gebouwd Deze woningen worden gebouwd op kavels variërend tussen 450m2 tot 850m2.
€261.000

Villa

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
3Picture
€775.000

Duplex appartement te koop Tennis Valley

Faro, Portugal

2Slaapkamer
3Badkamer
5Picture
€450.000

Moderne villa op plan in Costa Blanca Zuid te koop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
Deze nieuwe moderne villa in Costa Blanca Zuid te koop is gelegen in Benijofar, Provincie Alicante, Spanje. De woning is gebouwd volgens de strengste normen en is omringd door een mooie natuurlijke omgeving met dennenbossen.
€299.000

te herbouwen landhuis met olijfgaard

Marche, Italië

2Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
volledig te verbouwen (herbouwen) landhuis van 220 m2 met schuur en 2 hectare olijfgaard , in de heuvels rond Cingoli middenin Le Marche, Italia. Zeer mooi project voor mensen die van rust en natuur houden.
€125.000

Type Dijkwoning Luxe

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
19Picture
Deze luxe vrijstaande Dijkwoningen (144 m²) zijn geschikt voor vier personen. De woningen staan op de dijk in de buitenring, direct aan het water. De keuken, berging en eethoek bevinden zich op de begane grond.
€189.000

Mooie vakantievilla te koop

Rhône-Alpes, Frankrijk

5Slaapkamer
2Badkamer
6Parkeerplaats
9Picture
Villa met een totale oppervlakte van 240 m² op een perceel van 4440 m² met een prachtig uitzicht. Het bestaat uit een woonhuis van 140 m² (bouw van 1985, gerenoveerd in 2000) en een prachtig bijhuis van 100 m² (bouw/renovatie 2004).
€515.000

Appartement te koop Costa blanca

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
Fijn appartement met zeer mooie hedendaagse afwerking met toffe kamers en living en parkeerplaats.
€159.000

Appartement Canarische eilanden - Spanje

Canarische eilanden, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
12Picture
Deze woning is helaas nog niet vertaald. Mocht je ondertussen meer informatie willen over deze aanbieding of heb je graag GRATIS Nederlandstalig advies? Contacteer dan onze Nederlandstalige agent Tom! Hij is alle dagen bereikbaar via het Spaanse GSM nummer (+34) 610 441 702 of via Email: Tom.
€225.000
2644 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

  • Belvilla
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.