26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

728-90 – Belvilla – NL

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

3 slaapkamers met grote terrassen

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
1Parkeerplaats
10Picture
Dit nieuwe luxe appartement met 3 slaapkamers (145m² oppervlakte) heeft 2 uitzonderlijk grote terrassen (76m²) met schaduw aan de noordzijde en zon en panoramisch uitzichten op het zuiden.
€330.000

4 Slaapkamers Penthouse Appartement in Marbella (Marbella)

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
26Picture
€415.000

Appartement

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€303.000

4 Slaapkamers Rijhuis in Nagüeles (Marbella)

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
5Badkamer
20Picture
€550.000

Gloednieuw luxe appartement in Marbella West te koop

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
18Picture
Dit gloednieuwe luxe Marbella appartement direct aan het strand te koop met prachtig uitzicht op de zee en de tuin. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een gastentoilet, een groot terras, een grote keuken met alle apparatuur, lounge kamer, garage en bergruimte.
€1.075.000

Villa

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
3Picture
€537.500

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
34Picture
€375.000

Fantastische Villa op plan in Finestrat te koop

Alacant, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
23Picture
Deze fantastische moderne villa op plan in Costa Blanca Noord te koop is gelegen in het Sierra Cortina Resort, in Finestrat, Spanje, omgeven door bergen en golfterreinen.
€900.000

Geschakelde vakantiewoning Nieuwbouw

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
€850.000
5172 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.