28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

KLM – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Vakantiewoning in Zuid-Afrika te koop

Zuid-Afrika

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Zandspruit Bush & Aero Estate beslaat ca. 1.000 hectare ongerepte Afrikaanse ‘bush veld’. Van deze 1000 hectare blijft ca. 650 hectare onaangetast en er wordt slechts 350 hectare ontwikkeld.
Prijs op aanvraag

Villa Bestaande bouw

Valencia, Spanje

7Slaapkamer
4Badkamer
19Picture
€250.000

Type Le Chainon - nr. 121

Limburg, Nederland

2Slaapkamer
2Badkamer
22Picture
€249.500

Villa omgeving Quesada

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
1Picture
€460.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€279.950

Residences at the Hard Rock Hotel Davos nr. 804

Graubünden/Grisons, Zwitserland

1Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
.
€630.000

Nieuwbouw resort 30 minuten van Valencia!

Valencia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
8Picture
Uniek nieuw appartementencomplex op 30 minuten ten zuiden van Valencia en 5 minuten van het strand van Gandia! Prijs appartement: vanaf 126500 (2 slaapkamers / 2 badkamers) tot € 160,000 (3 / 2). Prijzen zijn inclusief parkeerplaats en berging.
€140.000

Exclusieve villa met zwembad en kelder i Finestrat

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
Exclusief project van vrijstaande villa's in Finestrat, een gemeente gelegen in het hart van de Costa Blanca, tussen de Middellandse Zee en de bergen van Sierra Cortina.
€685.000

Schitterend domaine

Dordogne, Frankrijk

5Slaapkamer
4Badkamer
16Picture
Schitterend domaine, geheel 'en pierre' bestaande uit een hoofdhuis, gastenverblijf in de pigeonnier, zwembad met zomerkeuken, spa en bijgebouwen op een terrein van ruim 1,9 hectare op loopafstand van een levendig dorp.
€695.000
6049 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.