9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Authentieke sfeer voor deze eeuwenoude watermolen in een natuurlijke omgeving

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
9Picture
In de omgeving van Grignan, vlakbij de grens van de departement Vaucluse en Drôme Provençale ligt deze gerestaureerde authentieke watermolen, gebouwd in natuursteen, met gîte op ca. 3.650 m² begroeid en lommerrijk terrein. Natuurlijke omgeving. De watermolen heeft ca.
€370.000

Appartement

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€229.000

Star Tower Orlando

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
1Badkamer
14Picture
De Star Tower biedt haar bewoners een prachtig en eigentijds 18 verdiepingen tellend gebouw in Downtown Orlando, FL. De Star Tower biedt een spectaculair uitzicht op de stad. Met slechts 100 eenheden in het gebouw hebben de Star Tower appartementen diverse indelingen van 1 tot 3 slaapkamers.
€277.000

Villa Bestaande bouw

Marche, Italië

10Slaapkamer
9Badkamer
3Parkeerplaats
55Picture
€1.890.000

Moderne 2 slaapkamer penthouse in Finestrat te koop

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Dit gelijksvloers appartement in Costa Blanca Noord te koop is gelegen in Finestrat, Alicante, Spanje. Het is gebouwd volgens de strengste normen met kwaliteitsmaterialen en het biedt adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.
€265.000

Villa

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
€650.000

Appartement in centrum Barcelona te koop

Barcelona, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
15Picture
€1.500.000

Appartement omgeving Orihuela Costa

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€167.000

Villa omgeving Sucina

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€239.950
3655 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.