26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Appartement Bestaande bouw

Faro, Portugal

4Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
De indeling is als volgt: 4 slaapkamer appartement in een afgesloten condominium. Op de onderste verdieping 2 slaapkamers, badkamer, keuken, voorraadkast, een woonkamer van 97 m2 en 2 overdekte balkons.
€230.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Deze prachtige nieuwe villa´s worden gebouwd in La Marina, op korte afstand van de prachtige, witte zandstranden. De woningen worden als volgt ingedeeld: Een woon/eetkamer op de begane grond met gesloten keuken. Tevens bevinden zich op de begane grond een slaapkamer en een badkamer.
€182.900

Type 8CK2 - nr. 210

Friesland, Nederland

4Slaapkamer
2Badkamer
32Picture
€247.500

Villa

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
2Picture
€474.800

Appartement Nieuwbouw

Murcia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
19Picture
Nieuwe bankbeslagen op Mar Menor Golf Resort! 1,2, en 3 slaapkamer appartementen met mooie ruime terrassen en mooi zicht over zwembaden en golf baan! Deze appartementen zijn zeker het bekijken waard!
€101.500

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Peloponnese, Griekenland

3Slaapkamer
2Badkamer
32Picture
€228.000

Luxe villa op plan in Costa Blanca Noord te koop

Alacant, Spanje

5Slaapkamer
3Badkamer
6Picture
De nieuwe woning in Moraira te koop beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een open lounge met keuken en eetruimte, een mooi privé zwembad, schitterende aangelegde tuin en BBQ zone met overdekt terras. Er is ook air-conditioning, alarmsysteem, vloerverwarming en parking voor 2 wagens.
€1.250.000

Villa

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
23Picture
€309.900

Type 10 persoons luxe vrijstaand

Noord-Brabant, Nederland

5Slaapkamer
3Badkamer
3Picture
€406.500
6615 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.