4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Deze nieuwbouw appartementen liggen in de buurt van Los Altos en beschikken over twee slaapkamers en twee badkamers. Deze pagina gaat over appartementen op de begane grond. Desondanks is er ook een penthouse of drie-slaapkamer model beschikbaar.
€164.900

Villa

Lisboa, Portugal

0Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€345.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Deze prachtige geschakelde woning is gelegen in de Orihuela Costa in de provincie Alicante. De woning biedt ongeveer 85 m² woonoppervlakte verspreid over drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken en woonkamer gedeelte.
€119.500

Luxe gelijkvloers appartement met kelder in Benidorm

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Exclusief appartementencomplex in Finestrat, zeer dicht bij de stad Benidorm. Slechts 2 km van het strand en met een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de stad Benidorm.De residentie bestaat uit appartementen met 2 slaapkamers in verschillende modellen.
€275.000

Type 6D2 - nr. 232

Friesland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
24Picture
€175.000

Appartement Bestaande bouw

Salzburgerland, Oostenrijk

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
7Picture
3-Kamer apartement, gelegen in het centrum van het gezellige Maria Alm.nHet apartement bevindt zich op de 2de verdieping van een kleinschalig apartementen complex.
€345.000

Costa del Sol

Malaga, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Geniet van panoramisch zeezicht vanaf het ruime terras van uw moderne nieuwbouw appartement in het hart van de Costa del Sol, op 10 minuten rijden van het vliegveld.
€256.000

Villa

Alacant, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€1.265.000

Villa

Malaga, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
24Picture
€3.495.000
6737 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.