9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 
 

peugot

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Een appartement of villa met uitzicht op zee. Of zoekt u het dichterbij huis overweegt u om een chalet te kopen op een recreatiepark.De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie. Of als belegging. Of voor allebei. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Mooi appartement te koop aan de Costa del Sol

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
3Badkamer
20Picture
2 slaapkamer appartement met binnentuin gelegen in Vitania Resort in Mijas Costa2 slaapkamer / 2 badkamer begane grond appartement ca. (90m2) met terras, souterain/berging en parkeerplek in ‘Vitanie Resort’ in Mijas. Indeling: Hal met intercom.
€218.000

Appartement

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€178.000

Chalet - nr. 19

Gelderland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
23Picture
€125.000

Appartement Cala de Mijas te koop

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€678.000

Authenticiteit en privacy op een heerlijke plek in de Var

Provence, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Prachtige authentieke oude mas van ca. 176 m², heel privé gelegen te midden van de wijngaarden in een rustige buurt tussen Draguignan en Lorgues. Het perceel is geheel vlak en heeft een oppervlakte van ca. 8.000 m².
€750.000

Chalet Kopen Duitsland

Sauerland, Duitsland

0Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
Price on request

xvs-072va

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
9Picture
Gemeubileerd appartement te koop in een rustige wijk met groot gemeenschappelijke zwembad en tennisbanen nabij het plaatselijke strand (kiezelbaai).
€88.500

Villa omgeving Rojales

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
€365.000

Concept Garden in Side - Herverkoop

Middellandse Zee, Turkije

3Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
€130.000
3655 ResultatenResultaten per pagina

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.