4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Appartement Bestaande bouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
12Picture
€129.950

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Dit type villa kan worden gebouwd op verschillende percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid. De percelen zijn gelegen nabij winkels, restaurants en bars, maar ook de stranden en de golfbaan La Marquesa zijn gemakkelijk te bereiken. Deze woning heeft twee woonlagen.
€376.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
1Badkamer
9Picture
Deze geschakelde woning is rustig gelegen nabij diverse voorzieningen zoals restaurants, bars en een supermarkt. De woning beschikt over een woon/eetkamer met een gesloten keuken. Het heeft twee slaapkamers en een badkamer.
€104.000

Type L'Avenir - nr. 48

Noord-Holland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
20Picture
€119.000

Mooi vakwerkhuis in Düdinghausen

Nordrhein-Westfalen, Germany

5Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
Dit grote, deels opgeknapte huis staat in het dorpje Düdinghausen Omschrijving Het huis ligt in het midden van het dorp en staat op een klein perceel eigen grond (ca. 400 m²).
€75.000

2 slaapkamers villa's te koop in Murcia

Murcia, Spain

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
Vrijstaande villa's met 3 slaapkamers te koop in Fortuna. De villa's zijn bungalowtype. 2 slaapkamers 125.000 euro en 3 slaapkamers 135.000 euro. Ze zijn gebouwd in een eigentijdse stijl.
€125.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze woning verkeert in uitstekende staat en bevindt zich op slechts 200m van de uitgestrekte zandstranden van Denia ter hoogte van Vergel. Het huis bestaat uit 3 verdiepingen (kelderverdieping, begane grond en 1e verdieping) met een totale oppervlakte van 180m2.
€185.000

Type Waterwoning - nr. 16

Limburg, Netherlands

3Slaapkamer
2Badkamer
22Picture
€195.000

Bungalow

Murcia, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€332.000
6746 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.