28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Een imposante chartreuse op korte afstand van een grote stad en met veel originele elementen

Dordogne, Frankrijk

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Op een kwartier van een stad in de Dordogne gelegen chartreuse uit de zeventiende en achttiende eeuw, met diverse bijgebouwen, zwembad en 11,5 hectare grond. Zeer rustige en vrije ligging aan de rand van een klein dorp in groene, heuvelachtige omgeving.
€555.000

Penthouse

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
€388.900

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
Deze mooie nieuwbouw appartementen worden gebouwd in twee modellen, één met 2 slaapkamers/2 badkamers en een model met 3 slaapkamers/3 badkamers.
€230.000

Town house Nieuwbouw

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
12Picture
€990.000

Vrijstaande villa met 3 slaapkamers in Polop

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project van villa´s in Polop, een prachtig dorp omringd door bergen op slechts 15 minuten van de stad Benidorm en goed verbonden met andere grotere steden en de A-7 snelweg. Een ideale plek om het gehele jaar door te leven en van de rust te genieten met alle faciliteiten in de omgeving.
€318.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€530.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Moderne design villa ontworpen door een gerenommeerd architect in een kleinschalige, luxe villawijk (afgesloten met toegangspoorten) op steenworp afstand van het centrum, de haven en het zandstrand.
€430.000

Modern 3 slaapkamer appartement in Costa Blanca South te koop

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Dit gloednieuwe 3 slaapkamer appartement te koop in Costa Blanca Zuid ligt in één van de beste kustgebieden van de provincie Alicante, in het zuidoosten van Spanje.
€303.000

Semi-vrijstaande villa in het stedelijk gebied van Pilar de la Horadada

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Nieuwe ontwikkeling van geschakelde woningen in de Pilar de la Horadada, zeer dicht bij de stad en op slechts 3 km van de stranden van Torre de la Horadada.
€219.950
6418 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.