4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Ground floor apartment

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
14Picture
€650.000

Schakelwoning met eigen zwembad in Pilar de la Horadada.

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project van herenhuizen in Pilar de la Horadada, zeer dicht bij de stad en op slechts 3 km. van de stranden van Torre de la Horadada. et project biedt moderne rijtjeshuizen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, gebouwd op een verdieping met privédakterras.
€229.900

Type Kronenburg - nr. 3

Noord-Rijnland-Westfalen, Germany

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€148.000

Type A - nr. 4

Friesland, Netherlands

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
€175.000

Appartement met 3 slaapkamers in Punta Prima

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project van appartementen en bungalows in Punta Prima, 1 km van de prachtige stranden van Torrevieja en dicht bij alle diensten die deze gemeente te bieden heeft; Winkelcentra, apotheken, restaurants, supermarkten, etc ...
€232.655

Villa

Murcia, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
7Picture
€499.000

Karakteristiek huis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
28Picture
Dominant op een heuvel gelegen, voornaam landhuis met prachtig vergezicht over de vallei van de rivier de Dronne, op ruim 1,5 hectare grond met oprijlaan. Ligging op het zuiden. Indeling o.a.
€365.000

Karakteristiek huis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
14Picture
In een klein en rustig gehucht met mooi uitzicht gelegen eeuwenoude woning, volledig en smaakvol gerestaureerd met behoud van het robuuste karakter. Eigen grond van zo'n 300 m². Indeling o.a.
€164.000

't Markslag

Overijssel, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
‘t Markslag’ is een chaletpark dat grenst aan het natuurgebied ‘Het Witte Veen‘. Het park is uitermate geschikt voor mensen die van wandelen en fietsen houden. Het park ligt in het bos en aan het riviertje ‘de Buurserbeek‘, waarin gevist mag worden.
Price on request
4859 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.