4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Type KVR4B - nr. 335

Limburg, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€199.500

Appartement

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€444.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

4Slaapkamer
5Badkamer
9Picture
Deze fantastische villa is te vinden in een luxe villa wijk in La Marina. Het pand stamt uit 2010, en er is enorm veel aandacht besteed aan onderhoud.
€455.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Deze leuke geschakelde woning vindt u in het mooie Villamartin op wandelafstand van de golfbanen. Het bevat twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met ligbad. De traditionele keuken heeft de nodige voorzieningen zoals een koelkast en oven.
€125.000

Appartement met 3 slaapkamers op 150 meter van het strand in Benidorm

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Prachtig project op slechts 150 meter van het strand in Benidorm. Het project heeft alle faciliteiten en diensten van een groot hotelresort, dus deze woningen zijn een geweldige investeringsmogelijkheid.
€360.000

3 slaapkamer appartement in El Raso, Guardamar

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project met modern appartementen in een veelgevraagd gebied met de naam El Raso, op 2 km van de mooie stranden van Guardamar en net buiten het natuurpark Lagunas de la Mata. Het project bestaat uit kleine blokken van 2 en 3 verdiepingen, waarin er appartementen zijn met 2 of 3 slaapkamers.
€174.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Deze vrijstaande woning met eigen zwembad en indrukwekkend uitzicht over de vallei bevindt zich tussen de dorpen Benigembla en Murla in de prachtige Jalon vallei.
€270.000

Villa's met eigen zwembad en uitzicht op zee in Balcon de Finestrat

Alicante, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Nieuwe residentie van vrijstaande villa's gelegen in Balcon de Finestrat.
€375.000

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
€149.000
6746 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.