26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Costa Cálida

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Dit park is gelegen in Los Alcazares. Het heeft een echte spaanse- doch moderne uitstraling met meerdere zwembaden voor een lekkere frisse duik. Er zijn verschillende types woningen te koop. Deze aanbieding is voor een benedenverdieping met tuin.
€159.000

Apartment Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Sanctuary is een luxe appartemententoren in zonnige Orlando, FL. Dit gebouw staat bekend om zijn extreem ruime appartementen, die zich uitstrekken van 130 tot 230 vierkante meter. Dit met een tot drie slaapkamers.
€760.000

Off plan 4 slaapkamer villa in Costa Blanca Noord te koop

Alacant, Spanje

4Slaapkamer
5Badkamer
2Picture
Deze moderne off plan villa is gelegen in Benitachell, Costa Blanca Noord, Spanje. Deze prachtige woning biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op zee en over de kustplaatsen Javea, Moraira, Calpe, Benidorm en Altea.
€2.621.555

Villa Bestaande bouw

Faro, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€1.750.000

Landgoed met gastenverblijf en paardenstallen.

Alicante, Spanje

7Slaapkamer
5Badkamer
10Picture
Landgoed met gastenverblijf en paardenstallen. Fantastische eigendommen op een perceel van 2.294 m2. De villa zelf heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, keuken, eetkamer, woonkamer en verscheidene bergruimtes. Het heeft ook een groot overdekt terras, zonneterras en een 5 bij 10m zwembad.
€449.000

Huis met twee slaapkamers in Ciudad Quesada

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
De residentie bevindt zich op de top van Doña Pepa, met uitzicht over de zoutmeren met Torrevieja in de verte.Het complex is een volledig gesloten community met een hoofdingang en uitgang.
€169.000

Appartement

Murcia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€219.000

Appartement Nieuwbouw

Normandy, Frankrijk

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
4Picture
Strandappartement Dordogne Dordogne - 6 persoons strandappartement Ha (Franse maat voor bewoonbaar en verwarmd oppervlakte exclusief terras) ca. 84 m².
€202.650

Costa Blanca Noord

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
2Picture
Onovertreffelijke aanbieding voor de bouw van een moderne 3 slaapkamer, 2 badkamer villa met eigen zwembad van 8x4m op een zuid georienteerd grondstuk in een moderne villawijk van Pedreguer met uitzicht over de bergen.
€345.000
6612 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.