26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
8Picture
Dit splinternieuwe project, bestaande uit 51 ruime, vrijstaande villa´s met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Alle woningen hebben een woonoppervlakte van 101 m², verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn twee modellen beschikbaar, met en zonder dakterras.
€274.000

Type Comfort Plus - Verlengde Vennen nr. 9

Groningen, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
30Picture
Sfeervolle, comfortabele, vrijstaande boerderij woning op het mooie Parc EmslandermeerPrachtig gelegen aan het tweede binnenmeer en aan een rustige straatRoyale kavel eigen grond, direct aan het water, met drie ruime terrassen en een eigen aanlegsteigerDeze heerlijke plek in de tuin van Gr
€220.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
€269.900

Apartment

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Spectaculair resort in Finestrat, met uitzicht op de skyline van Benidorm en de zee, bestaande uit verschillende soorten huizen, appartementen, duplexen (met dakterras of tuin) en privévilla's met een groot perceel.
€190.000

Villa

Malaga, Spanje

6Slaapkamer
5Badkamer
5Picture
€2.200.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
€535.000

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
2Picture
€219.950

Penthouse

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
4Badkamer
6Picture
€925.000

Geschakelde woning

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€422.000
5172 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.