26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

728-90 – Belvilla – NL

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Chalet

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
23Picture
€200.000

Appartement Nieuwbouw

Punta Cana, Dominicaanse Republiek

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
17Picture
Geen omschrijving beschikbaar.
€250.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
5Picture
€275.000

Apartment Nieuwbouw

Malaga, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
4Picture
€402.000

Costa del Sol

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
De woning van uw dromen in La Cala de Mijas. Ideaal gelegen om van de mediterrane levensstijl te genieten, omgeven door prachtige golfbanen en gemakkelijke toegang tot enkele van de beste stranden in de omgeving.
€390.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€259.900

Villa

Murcia, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€300.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
GERESERVEERD!!Deze goed onderhouden, vrijstaande villa is gelegen in een rustige omgeving. Alle voorzieningen zijn nabij gelegen en gemakkelijk te bereiken. De woning beschikt over een woon/eetkamer, keuken, bijkeuken/wasruimte, drie slaapkamers en twee badkamers.
€217.000

Appartement Bestaande bouw

Calabria, Italië

3Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
€56.500
6617 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.