4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Villa

Malaga, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
20Picture
€1.200.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
Dit type villa kan worden gebouwd op verschillende percelen in de urbanisatie van Quesada aan de Costa Blanca Zuid. De percelen zijn gelegen nabij winkels, restaurants en bars, maar ook de stranden en de golfbaan La Marquesa zijn gemakkelijk te bereiken.
€450.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Een kleine selectie grondstukken aan de voet van Montgo die allen beschikken over minimaal 1.500m2 en geheel zuid gelegen zijn op korte (loop) afstand van de Oude Stad van Javea.
€165.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

6Slaapkamer
4Badkamer
14Picture
Deze 6 slaapkamer finca ligt op een zacht glooiend perceel in een mooi woongebied aan de voet van Montgo, in de buurt van de oude stad van Javea en op 5 minuten rijden van de kust. Het perceel ligt op het zuiden, heeft volledige privacy en de prachtige Montgo-berg op de achtergrond.
€495.000

Appartement Nieuwbouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
Torrevieja - Zuid Costa BlancaIsabelle is ons nieuw residentieel, uniek project in de buurt van Torrevieja, bestaande uit 14 blokken van 4 huizen, elk met 3 slaapkamers en 3 badkamers.
€130.000

Penthouse

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€565.000

2 Slaapkamers Rijhuis in Altos de los Monteros (Marbella)

Malaga, Spain

2Slaapkamer
3Badkamer
24Picture
€265.000

Luxe Villa Op Plan in La Mairena, Marbella Oost te koop

Malaga, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
3Picture
Deze nieuwe moderne villa te koop in Marbella is gelegen in La Mairena, Ojen, ten oosten van Marbella. Ze is gebouwd volgens de hoogste normen en biedt een machtig panoramisch uitzicht.
€1.925.000

Villa

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
9Picture
Op 3 kilometer van een eeuwenoud stadje met vele voorzieningen en een wekelijkse markt ligt deze charmante villa met open uitzicht op de omgeving. Indeling begane grond o.a. entree, woonkamer met haard, eetkamer, keuken, bijkeuken, toilet en masterbedroom met eigen badkamer.
€535.000
6529 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.