4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa Cálida

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Deze prachtige villa maakt deel uit van een project met 11 woningen, op slechts enkele minuten van het centrum van San Javier en Santiago de la Ribera. Er komen drie verschillende modellen.
€265.000

Statige nieuwbouwvilla met 4 slaapkamers en badkamers en suite op topligging nabij de oceaan. Mogelijkheid tot b&b

Leiria, Portugal

4Slaapkamer
5Badkamer
3Parkeerplaats
6Picture
Een topligging, evenwichtige architectuur, heel ruime kamers, grote tuin met zwembad en wijds uitzicht: deze moderne Portugese vivenda nieuwe stijl heeft het allemaal.De werken beginnen op maandag 10 juni 2019, de oplevering vindt plaats in april 2020.
€545.000

Boerderij

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
10Picture
Op een landelijk en rustig plekje op een heuvel en aan het einde van een landweggetje ligt dit boerenensemble, met boerderij en diverse bijgebouwen op 3.740 m² grond. Dominante ligging hogerop, met open en ver uitzicht op de omgeving en het eeuwenoude dorp.
€130.000

Apartment Bestaande bouw

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
15Picture
€1.050.000

Appartement

Murcia, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€149.000

Apartment

Alacant, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
€316.000

Vrijstaande vakantiewoning

Gironde, Frankrijk

2Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
€115.000

Appartement met tuin in Villamartin

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuwe project van appartementen in Villamartin, op slechts 2 kilometer van de prachtige golfbaan en commerciële gebied, met een breed scala aan winkels en uitgaansgelegenheden. Het ligt op 5 minuten rijden van het winkelcentrum Zenia Boulevard en de prachtige stranden van Orihuela Costa.
€190.000

Appartement Nieuwbouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
14Picture
Deze mooie appartementen zijn gelegen in het prachtige gebied residentiële van Lomas de Campoamor en hebben een aparte keuken, woonkamer, twee slaapkamers en twee badkamers. De gemeenschappelijke ruimte heeft een zwembad en een tuin.
€215.800
6746 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.