4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Appartement

Murcia, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€149.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
1Badkamer
9Picture
Dit prachtige appartementen complex wordt gebouwd in het populaire Orihuela Costa. In het complex komen woningen in verschillende modellen. Dit model begint bij een woonoppervlakte van 64 m2 en beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, een berging, een moderne keuken en een woon- / eetkamer.
€162.000

Appartement met 3 slaapkamers en tuin in Los Balcones, Torrevieja

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Moderne appartementen in de wijk Los Balcones in Torrevieja, een gebied met een compleet aanbod van diensten, waaronder grote supermarkten, scholen, kerk, apotheek en meer. Alles op slechts enkele minuten rijden van het stadscentrum en de prachtige stranden van Torrevieja en Orihuela Costa.
€174.500

2 Slaapkamers Rijhuis in Mijas (Mijas)

Malaga, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
€179.000

Appartement Nieuwbouw

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
€360.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Vlakbij het bruisende winkelcentrum van La Zenia Boulevard, worden deze villa´s gebouwd. Ze bestaan allen uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en solarium van meer dan 100 m²!. De prijzen beginnen vanaf €269.900,-.
€269.900

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit project met prachtig uitzicht over Benidorm heeft woningen met privé tuin en met een privé dakterras. De woningen zijn beschikbaar in 2- en 3-slaapkamer formaat.
€199.900

White Villa

Leiria, Portugal

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€349.000
6512 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.