26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
Mooie bovenwoning met ruim balkon met prachtig uitzicht over de zee en het natuurpark!  De woning bevindt zich op loopafstand van het strand en heeft een mooie ruime en lichte woon- en eetkamer met half open en volledig uitgeruste keuken, 2 ruime en lichte slaapkamers en een badkamer.
€140.000

Schakelwoning met eigen zwembad in Pilar de la Horadada.

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw project van herenhuizen in Pilar de la Horadada, zeer dicht bij de stad en op slechts 3 km. van de stranden van Torre de la Horadada. et project biedt moderne rijtjeshuizen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, gebouwd op een verdieping met privédakterras.
€219.000

Duplex Nieuwbouw

Provence, Frankrijk

4Slaapkamer
3Badkamer
16Picture
€350.000

Type 2AL - nr. 295

Noord-Holland, Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
19Picture
€149.500

Costa del Sol

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Locatie is alles! Deze fantastische appartementen worden gerealiseerd in het hart van Nueva Andalucia op loopafstand van Puerto Banús, voorzieningen en het strand.
€585.000

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Dit project is iets anders dan de normale projecten; het zal namelijk geheel gepersonaliseerd worden op iedere koper. Er zijn 8 percelen beschikbaar tussen de 300 m² en 400 m². Deze pagina betreft het model met de aflopende daken.
€389.900

Villajoyosa Appartement

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
20Picture
Zoekt u echt value for money, dan bieden wij u deze buitenkans rechtstreeks van ontwikkelaar. Luxe appartementen in nieuw complex te Villajoyosa. Het complex is gelegen aan een doodlopende weg in de geliefde en rustige urbanisatie Montiboli op ca.
€189.000

Town house

Alacant, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
€220.950

Villa

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
4Badkamer
16Picture
€1.385.000
6324 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.