4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
8Picture
Op slechts anderhalve kilometer afstand van het zandstrand en de gezellige boulevard van Santa Pola, is een bouwer begonnen met de tweede fase van een populair project. Het project zal bestaan uit 29 appartementen; 8 op de begane grond en 7 op de drie verdiepingen daarboven.
€155.000

Townhouse Bestaande bouw

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
1Parkeerplaats
12Picture
€310.000

Vrijstaande villa's met eigen zwembad en kelder in Los Balcones, Torrevieja

Alicante, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
Vrijstaande villa´s gelegen in de woonwijk Los Balcones en geïntegreerd in een complex dat gemeenschappelijke ruimtes met een groot zwembad en tuinen biedt.
€349.900

Apartment

Silver Coast, Portugal

0Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
€400.000

Costa del Sol

Malaga, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Gelegen in een van de meest inspirerende plekken van de natuur aan de kust van Zuid-Spanje met uitzicht op de beroemde golfbaan El Chaparral, is dit prestigieuze Resort & Club een paradijs om ontdekt te worden.
€715.000

Villa Bestaande bouw

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
12Picture
€285.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

5Slaapkamer
4Badkamer
9Picture
Deze modern design villa is zorgvuldig ontworpen, is gelegen op het zuidwesten en met een panoramisch uitzicht over de zee, de Oude Stad van Javea en het omliggende landschap.
€1.950.000

Appartement Bestaande bouw

Malaga, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
13Picture
€680.000

Villa

Murcia, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€219.000
6512 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.