26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht
 

Home Away – 728-90

Second Home Beurs - Maastricht

26 - 27 Januari 2019 | Mecc Maastricht

Second Home Beurs - Utrecht

8 - 10 maart 2019 | Jaarbeurs Utrecht

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

Meer opties
Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Semi-vrijstaande villa in het stedelijk gebied van Pilar de la Horadada

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
Nieuwe ontwikkeling van geschakelde woningen in de Pilar de la Horadada, zeer dicht bij de stad en op slechts 3 km van de stranden van Torre de la Horadada.
€219.950

Kasteel of landgoed Bestaande bouw

Piemont, Italië

6Slaapkamer
4Badkamer
20Picture
Deze historische boerderij ligt als een arendsnest op een uitloper van de achterliggende heuvelrug. Rondom volop uitzicht op weiden en bossen: een droomplek in de Langhe (regio Piemonte). Twee van de drie appartementen in deze voormalige boerderij verhuren wij.
€365.000

Villa Bestaande bouw

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
23Picture
€269.950

Apartment

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€414.500

Type KE

Noord-Brabant, Nederland

4Slaapkamer
2Badkamer
24Picture
€247.500

Apartment

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
€435.000

Villa Bestaande bouw

Granada, Spanje

4Slaapkamer
2Badkamer
44Picture
Villa met zwembad en groene ruimtes gebouwd op twee verdiepingen.nnOp de eerste verdieping heeft een grote woonkamer met terras, drie slaapkamers, keuken en badkamer met bad-douche. Op de begane grond heeft een grote woonkamer-keuken met open haard, een slaapkamer , een badkamer en een garage.
€216.000

Villa

Murcia, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€649.000

Vrijstaande Villa

Murcia, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Een nette en instapklaar opgeknapte villa met prachtige zeezichten in de rustige villa wijk Mojon Hills in Isla Plana.
€184.900
6331 ResultatenResultaten per pagina

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.