4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Luxe penthouse te koop in Nueva Andalucia, Marbella

Malaga, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
15Picture
Dit appartement te koop in Nueva Andalucia ligt naast de Lago de las Tortugas en geniet een panoramisch zeezicht. Het vastgoed geniet een adembenemend uitzicht op de zee, een modern ontwerp en een uitstekende ligging.
€2.155.000

Villa

Alacant, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€520.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Charente, Frankrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
10Picture
Vrijstaande 6-persoons villa (geschikt voor permanente bewoning) met 790m2 onder- en bijgelegen grondperceel gelegen op een park met gelijksoortige woningen. Vanuit de woning is er zicht op de 27-holes golfresort Domaine des Forges (www.golfdesforges.com), welke zich op loopafstand bevindt.
€159.500

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Dit nieuwbouw project bevindt zich in het authentieke Benijófar. Het is een echt typisch Spaans dorp waar het rustig wonen is. Deze fase betreft 15 villa's. De woningen bestaan uit een gelijkvloers en een eerste verdieping.
€231.500

Costa Blanca Zuid

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
Dit project bestaat uit 19 elegante villa´s, allen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Deze mooie villa´s hebben twee verdiepingen, met op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping twee slaapkamers en de tweede badkamer.
€193.900

Type C - nr. 157

Drenthe, Netherlands

2Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
€155.000

Villa Bestaande bouw

Murcia, Spanje

5Slaapkamer
3Badkamer
4Parkeerplaats
33Picture
€369.000

Villa

Murcia, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
3Picture
€475.000

Exclusief modern penthouse te koop in Nueva Andalucia, Marbella

Malaga, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
15Picture
Dit vastgoed ligt te koop in de omgeving van vele golfbanen in de residentiële zone naast de Lago de las Tortugas, Nueva Andalucia, Marbella. Het penthouse appartement geniet een panoramisch zeezicht en een elegant design op een top ligging.
€2.325.000
6746 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.