4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Type Koningshoeve - nr. 53

Noord-Holland, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
€255.000

Costa del Sol

Malaga, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Een unieke plek waar u het hele jaar door langs de zee kunt leven. Deze nieuwbouw appartementen bieden u de kans om in een uitzonderlijke omgeving te wonen, in het meest exclusieve gebouw in de omgeving.
€1.303.906

Villa Nieuwbouw

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€1.095.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
12Picture
Landhuis op een groot perceel en Altea In een meer landelijk gebied van Altea staat deze charmante villa te midden van een groot en bijna vlak perceel.Alle woonruimte is op één niveau.
€499.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
11Picture
Een prachtig gelegen vrijstaande villa met een spectaculair uitzicht over de Jalon Vallei in een populaire woonwijk van Jalon vlakbij het centrum.
€289.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
13Picture
Een zeer goed onderhouden villa met uitzicht op zee op zonnig perceel aan de voet van de Montgo. Dit prachtige huis heeft een fantastisch zwembad, zomerkeuken en "chill-out" zone op het terras om het hele jaar door te genieten.
€429.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Deze gelijkvloerse villa bevindt zich op een ruim vlak grondstuk van 1319m2 en is toegankelijk via twee rustige straten en gelegen nabij alle voorzieningen.
€360.000

Appartement Nieuwbouw

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
1Badkamer
4Picture
Gelegen op 2 minuten stappen van de mooie stranden van Pilar de la Horadada ligt dit mooie project 'Residencial Las Dunas'. Appartementen met tuin (vanaf 46m²) of ruim zonneterras (vanaf 51 m²), 2 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, gemeenschappelijk zwembad.
€152.900

Appartement

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€125.950
6512 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.