4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
4Picture
Deze moderne villa met een woonoppervlakte van maar liefst 350m2 zal gebouwd worden op een prachtig grondstuk van 1.500m2 in een luxe villawijk van Javea. Het huis beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, een wooneetkamer, keuken, berging en fitness ruimte.
€1.050.000

Appartement Bestaande bouw

Lombardy, Italië

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€290.000

Fantastische Villa op plan in Finestrat te koop

Alacant, Spain

4Slaapkamer
3Badkamer
23Picture
Deze fantastische moderne villa op plan in Costa Blanca Noord te koop is gelegen in het Sierra Cortina Resort, in Finestrat, Spanje, omgeven door bergen en golfterreinen.
€900.000

Villa Bestaande bouw

Marche, Italië

4Slaapkamer
3Badkamer
3Parkeerplaats
44Picture
€590.000

Bovenste verdieping appartement met dakterras en uitzicht op zee in Torre de la Horadada

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Nieuw appartementencomplex op 300 meter van het strand van Mil Palmeras, in Torre de la Horadada.
€244.900

2 Slaapkamers Penthouse Appartement in Selwo (Estepona)

Malaga, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
25Picture
€317.000

Type Spanker

Overijssel, Netherlands

2Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€235.000

Villa

Malaga, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€695.000

Casa Apollonia

Marche, Italië

4Slaapkamer
3Badkamer
14Picture
Net buiten het centrum van het historische plaatsje Castelleone di Suasa, op een half uurtje landinwaarts van de badplaats Senigallia, ligt deze prachtige in authentieke stijl gerestaureerde villa. Het is een rond 2002 gereedgekomen restauratie van wat oorspronkelijk een boerenwoning was.
€350.000
6737 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.