4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Moderne luxe zeezicht appartementen Estepona

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
6Picture
Dit fantastische en moderne complex bevindt zich op een verhoogde locatie met uitzicht op de golfbaan en de zee. Minder dan tien minuten rijden naar de haven van Estepona en alle diensten, winkels en restaurants in de omgeving, evenals de beste stranden.
€232.000

Villa Bestaande bouw

Umbria, Italië

3Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
€210.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Deze duplex woning bevindt zich op 1km van het centrum van Els Pobelts, 1,5km van het strand en ongeveer 9km van Denia. Op de begane grond is een entree, open keuken, wooneetkamer, een toilet en overdekt terras met toegang tot de gemeenschappelijke tuin met zwembad.
€135.000

Appartement met dakterras in Los Balcones

Alicante, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
10Picture
Innovatief woonproject gelegen in de woonwijk Los Balcones, in Torrevieja. Een gebied met een groot aantal diensten zoals grote supermarkten, scholen, kerk, apotheek ...
€188.000

Appartement Bestaande bouw

Faro, Portugal

2Slaapkamer
2Badkamer
11Picture
Onze ref: CNA4593
€179.000

VanianGardens1-2102

Malaga, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
21Picture
€297.000

Country House

Granada, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
46Picture
€590.000

Oportunity !! Appartement 2 slaapkamers 2 badkamers,

Alicante, Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Appartement 2 slaapkamers 2 badkamers, keuken met inbouwapparatuur, volledig uitgeruste badkamers, vloerverwarming in badkamers, ondergrondse parkeergarage.Gelegen op minder dan 400 m.
€139.900

Villa Bestaande bouw

Alicante, Spanje

4Slaapkamer
3Badkamer
18Picture
€229.000
6512 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.